Perşembe, Mayıs 3

Çok Yaşa Fenerbahçe!


"Fenerbahçe Kulübü'nün her tarafa mazhar-i takdir olmuş bulunan asari mesaisini işitmis ve bu kulübü ziyaret ve erbab-ı himmeti tebrik etmeyi vazife edinmiştim. Bu vazifenin ifası ancak bugün müyesser olabilmiştir. Takdirat ve tebrikatımı buraya kayd ile mübahiyim."

3.5.1918 - Ordu Kumandanı - Mustafa Kemal

Mustafa Kemal'in takımı Fenerbahçe 105 yaşında , ömrüm , damarlarımdaki  kanım...

4 yorum:

Sami dedi ki...

‎"Eğer şike suçu, daha açık konuşmak gerekirse maç skorunu bağlama suçu sahadaki oyuncular tarafından yerine getirilmediyse, saha dışında da bir sorun yoktur.." Nihat Özdemir 2 Mayıs 2012
Nerden nereye...

B. dedi ki...

Ben diyorum Fenerbahçe'nin kuruluş yıl dönümü, siz diyorsunuz Yimpaş Yozgat Spor. Aşın bazı şeyleri artık.

del piero dedi ki...

Bu tebriği aldıysan ve gururla bunu gösterebiliyorsan, buna göre yaşayacaksın.. ak pak bir ömür boyu her yıl dönümünü başın dik geçireceksin..Aşın bunları demek konuyu bir şekilde kapattık nasılsa unutulur gider demektir ki bu da bu büyük insanın tebriğine layık olamamak anlamına gelir..

B. dedi ki...

Fenerbahçe açısından konuşuyorsanız;
Başımız her zaman dik ve kalbimiz her zaman temizdir. Bu ülkede şike yapan bir takım varsa akla gelecek en son takım Fenerbahçedir. Şike yapıldı denen maçları izlemenizi tavsiye ederim. Fenerbahçe her zaman alnının akıyla sahaya çıkmakta ve bizlere tarihinden gelen gururu her sene yaşattırmaktadır.
Kişiler açısından konuşuyorsanız, Ben Aziz Yıldırım ve yönetimini beğenmediğimi defalarca söyledim. Ancak şu da bir gerçektir ki, şike davası Recep Tayyip Erdoğan'ın helikopter ihalesi üzerine çıkmış bir zırvadır. Ama şu da unutulmasın ki suçlu olmadığı halde içeride yatan insanların olduğu bir memlekette ak pak bir ömür boyu başı dik dolaşanlar sadece bizler olacağız. Siyasi çıkarlar uğruna döneklik yapanlar, baskıcı rejim yanlıları, haklının arkasından iş çeviren çakallar değil!
Suçlu kimse yargılanmasından yanayım. Ben Aziz Yıldırımlı yada Nihat Özdemirli değil Fenerbahçeliyim!

Kişiliğimle ilgili konuşuyorsanız da adabınızı takınmanızı ve çizgiyi aşmamanızı dilerim.