Pazar, Mart 16

Ciddiye almak yeterli


Maç tempolu başladı.Fenrebahçe beklenilenin aksine sıkıntılı olmayan bir maç geçirdi.Maçın sıkıntıya girme nedenini karşı takımı küçümseme yada dikkate almama olarak düşünürsek,öyle bir şey bu maçta söz konusu değildi.Maçın başından beri iyi oynayan iyi pas yapan bir Fenerbahçe vardı.İlk yarıda bir türlü golü bulamayan Fenerbahçe,2.yarının başında talihsiz bir gol yedi.Zico'nun oyuna müdahale edip Semih'i oyuna sokması Fenerbahçe'yi gol için ateşledi.
Semih'i Kezman'ın yerine değil Selçuk'un yerine alması ise Zico'nun bir başka akıllıca hareketiydi.Alex maç boyu etkiliydi.2 dakikada atılan iki golde de Deivid ve Semih ortak imzası vardı.2.golde Deivid dengesini kaybedip yere düşerken son anda topu Semih'e atması değişik bir gol izlettirdi bizlere.


Bu dakikalarda daha fazla gol olmaması şaşırtıcıydı Fenerbahçe lehine.3. golde ise Kezman rakibini saf dışı bırakıp sert bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu.Maldonado uzun süre sonra formayı sırtına geçirdi ve birde Kezman'a gol attırdı.Taraftarımız her zaman ki gibi takımını yalnız bırakmadı.Az kişi olsalarda desteklerini hissettirdiler takıma.Kezman ve Semih'in de haftaları boş geçmemesi gol krallığı* yolunda iyi bir avantaj oldu.

GOLLER: Ceyhun (dk. 48) (Konyaspor), Semih (dk. 58 ve 60), Kezman (dk. 81 ve 84) (Fenerbahçe)

*Gol Krallığı


Hiç yorum yok: