Cuma, Mart 21

Geç Başladık

İlk yarı sahada futbol adına hiçbir şey yoktu desem biraz yerini bulur sanırım.Ataklarımız çok azdı.Kasımpaşa,Fenerbahçe'nin boşluklarını iyi kapattı.Biraz akıllı bir oyunla maçın 85.dakikadan önce koparabilirdik.40.dakikadan sonra golün kokusu yavaş yavaş gelmeye başladı.Kornerlerimiz genelde fazla olsa bile bu maçta ilk kornerimizi 45+1'de kullandık.Düşünün ilk yarının nasıl geçtiğini.


2.yarının başında talihsiz ve bir o kadar gereksiz bir kart yüzünden Deivid,beşiktaş maçında cezalı olacak,bence büyük bir eksik.Yeri doldurulabilir mi? -evet belki ama Deivid gibi etkili olmayabilir.
deivid'i bitiren kart

Kezman'ın saç baş yolduran en az iki mutlak golü vardı-ilk golü olmadan-.
Semih'in oyuna girmesi yine maçın seyrini değiştirdi.Girdikten sonra 5-10 dakika kadar fırtına öncesi sessizlik vardı.Fırtına 67'de koptu.Semih'in ince pasını Gökhan,Alex'e kesti.Alex net bir vuruşla kalecinin bacak arasından topu ağlarla buluşturdu.Maldonado oyuna girse de pek etkili oldu denemez.Geç başlayan bir maç,geç koptu.85'te Semih golünü attı ve ilginç bir gol sevincine imza attı.Bu arada Semih'in 14. golü.

golünü attıktan sonra yedek kulübesinde ki yerine oturması

Zico gol sevincine kızdı mı bilinmez ama Semih ince bi mesaj verdi.Beni oynat artık yeter! diyor resmen,ince bi mesaj mı kalın bi mesaj mı orası bilinmez.Semih golden sonra şımardı gibi gördüm.Olsun o kadar,ama bu maçın düdüğüyle bitmiştir diye umuyorum.Bi de ben Fenerbahçe'nin çift forvet oynaması taraftarıyım,sanırım Beşiktaş maçı da öyle olmak zorunda.Dakikalar 90'a geldiğinde,Kasımpaşa ortasaha ve savunması bomboştu.Kezman kendisine gelen topu önü boş bi saha olan Deivid'e aktardı.Deivid'te beşiktaş karşısında atamayacağım golü burada atayım dedi ve maç skoru 3-0.Fenerbahçemiz haftaya 3 puanla başlamış oldu.Şimdi tek beklentimiz diğerlerinin puan kayıbı.Taraftarı değerlendirecek olursak maçın iş çıkışına denk gelip,cuma günü olmasına rağmen stad çok boş değildi.Stada gelen herkese teşekkür etmek lazım.

Takımlar büyük maçta zaten motive olurlar ancak,düşme potasında olan güçsüz takımlara karşı zor motive olurlar.Ayrıca şunuda eklemek isterim,ligin başından beri böyle oynasaydı;Kasımpaşa düşme potasında olmazdı.

Bir teşekkür

Maçın adamı :Alex

Hiç yorum yok: