Çarşamba, Nisan 2

Target !


İşte bu !
Fenerbahçem yine yapacağını yaptı.Chelsea namağlup geldiği Kadıköy'den yenilgi ile ayrıldı.Maçta yine tarih yazdık,yine bekledik destan yazmak için geriye düşmeyi,avans verir gibi kendi kalemize golde attık,yine bize gol atan olmadı yine biz attık.Şimdi yapacağımız tek şey 2.maçtada iyi oynayıp tur atlamak.
Neden olmasın;avantaj bizde,haydi FENERBAHÇE...


Maçta inanılmaz pres yaptı Chelsea,bize alan bırakmadılar.Sağlam tuttular defansı,bir de temkinli başladığımız için gol pozisyonu bulamadık.13'te gerçekleşen Chelsea atağında Malouda'nın çevirdiği topa Deivid ters bir vuruş yapınca talihsiz bir şekilde 1-0 geriye düştük.
İlk yarının ve 2.yarının yaklaşık 10. dakikasına kadar doğru düzgün bir atağımız olmazken,Volkan'ın inanılmaz 2 kurtarışı bizi hayata döndürdü.Fenerbahçe, 2.yarının 10-15. dakikalarından itibaren golün kokusunu verdi.Ve dakika 65,


Kazım'ın önüne topu atan Mehmet,Kazım defansın arkasına muhteşem sarkıyor ve Cudicini'nin yanından top ağlarda,1-1.Kalbi Kadıköy'de atanlar,beklediği nefesi Kazım ile buldu.Bu gol Fenerbahçeyi tam manasıyla ateşledi.

Ataklar artık bizden yanaydı.Taraftarın müthiş desteği vardı,maçın başından beri hiç susmamıştı her zaman ki gibi Kadıköy'ü çıkılmaz yapıyorlardı.
Dakikalar 80'i gösterince tüm Fenerbahçelileri uçuran gol,Deivid'in yine bir jeneriklik golüyle geldi,kalenin yaklaşık 10-15 metre dışından çektiği mükemmel şut,Cudicini'yi çaresiz bıraktı.Deivid hem kendi kaleme hem rakip kaleye atarım dedi ve skor 2-1.

Maç boyu en iyi oynayanlar en başta Volkan,Deivid ve Maldonado olmak üzere tüm takımdı.Geri kalan dakikalarda artık taraftarlar coşmuştu,Şampiyonlar liginde grubunda ve bir üst turda yediği gol miktarı kadar bir de Fenerbahçe'den yedi.Bu sadece bir avantaj,ama tarihsel bir avantaj,her şeyi değiştiren bir skor,şimdi herkes 2.maçı bekliyor.Londra'da iyi bir skor almak dileğiyle ...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Ufak bir düzeltme... Kazım'a asist yapan Aurelio idi.

B. dedi ki...

maç heyecanı işte,
futboldaima okurlarından özür dilerim.

düzeltme yapılmıştır.
size de teşekkür ederim uyardığınız için.