Pazar, Mayıs 18

İspanya Hakkında

Milli takım kadrosu pek vermem ama bunu vermek istedim.Şampiyonada elenmesini istediğim ilk takım Yunanistan'dan sonra,İspanya'nın en yakın zamanda turnuvaya veda etmesini istiyorum,futbol adına büyük bir kayıp olacak ama daha da büyük kayıbı İspanya'nın üstünzekalı(!) teknik direktörü bu kadroya o ismi eklemeyerek yaptı.Ha şimdi İspanya izlenir mi? Tabi ki izleyeceğiz,hiç bir maçı kaçırmamayı düşünüyorum çünkü.Casillas ve David Villayı izlemek belki kinimi biraz azaltır ama Aragones'in iyi bir ders alması adına elenmeleri daha iyi olacak.Sonra tekmeyi basarlar zaten birde Güizayı merak ediyorum.

İspanya'nın Kadrosu

Kaleciler: Iker Casillas (Real Madrid), Pepe Reina (Liverpool), Andrés Palop (Sevilla).

Defans: Carles Puyol (Barcelona), Juanito (Real Betis), Arbeloa (Liverpool), Sergio Ramos (Real Madrid), Fernando Navarro (RCD Mallorca), Raúl Albiol (Valencia), Carlos Marchena (Valencia), Joan Capdevila (Villarreal).

Ortasaha: Cesc (Arsenal), Andrés Iniesta (Barcelona), Xavi Hernández (Barcelona), Rubén de la Red (Getafe), Xabi Alonso (Liverpool), David Silva (Valencia), Santiago Cazorla (Villarreal), Marcos Senna (Villarreal).

Forvet: Fernando Torres (Liverpool), Daniel González Güiza (RCD Mallorca), David Villa (Valencia), Sergio García (Real Zaragoza).

Hiç yorum yok: