Salı, Haziran 10

İspanya 4-1 Rusya


Stat: Tivoli Neu
Hakemler: Konrad Plautz, Egon Bereuter, Markus Mayr
İspanya:Iker Casillas, Carlos Marchena, Carles Puyol, Andrés Iniesta (Dk. 63 Santiago Cazorla), David Villa, Xavi Hernandez, Fernando Torres (Dk. 54 Cesc Fabregas),Joan Capdevila, Sergio Ramos, Marcos Senna, David Silva (Dk. 77 Xabi Alonso).
Rusya:Igor Akinfeev, Denis Kolodin, Sergei Semak, Roman Shirokov, Diniyar Bilyaletdinov, Yuri Zhirkov, Konstantin Zyrianov, Roman Pavlyuchenko, Igor Semshov (Dk. 58 Dmitri Torbinskiy), Dmitri Sychev (Dk. 46 Vladimir Bystrov) (Dk. 70 Roman Adamov), Aleksandr Anyukov.
Goller: Dk. 20, 44 ve 70 David Villa, 90+1 Cesc Fabregas (İspanya), Dk. 86 Roman Pavlyuchenko (Rusya)

Biz turnuva havasına çoktan girmiştikte futbol açısından pek bir turnuva havası yoktu sanki.Ta ki dün oynanan Hollanda-İtalya maçına kadar.O maçtan sonra izlediğim en iyi maçtı sanırım bu.Turnuvanın şu ana kadar ki en gollü karşılaşması ayrıca.Şampiyonada gol attıktan sonra yiyen ilk takım oldu İspanya.Bu,İspanya adına kötü bişey gibi gözüksede,İspanyollar maçı hakederek ve göze hoş gelen bir oyunla kazandı.Yağmur coştukça,David Villa'da coştu.Perdeyi 20'de açtı ve dakikalar 71'i gösterdiği sıralarda hat-trick yapmıştı bile.Rusya ne kadar tutunmaya çalışsada farka engel olamadı.Ruslar fena oynamadılar onu da belirtelim.86'Roman ile farkı 2'ye indirseler de,90+3 Fabregas bu maç 3 farkla bitecek dedi ve maçın sonucu :4-1

Hiç yorum yok: