Salı, Temmuz 22

Oh bee

İlk olarak ne zaman duyuruldu bilmiyorum ama bu sabah kahvaltımı yaparken Lig TV'de Premier Lig reklamını görünce içime anlayamadığım bir mutluluk çöktü.Gerçi bunda anlaşılmayacak bir şey yok;geçen sezon ki yayıncı kuruluş ManU-Liverpool maçı (maçın ismini yanlış hatırlamış olabilirim) yerine Bez Bebek denen saçmalık ötesi diziyi yayınlayınca tüm futbolseverler ayaklanıp ;Buda ne demek oluyor?! Ne biçim yayıncı kuruluşsun ?! Yayınlamayacaksan niye aldın?! tarzında sesler yükselmişti (haklı olarak).Tek bu da değil maç göstermediği hafta bile oluyordu.Onun dışında önemli maç olmadıkça da sadece M'boroyu izleyebiliyorduk.Bu bakımdan Premier ligi sadece futbolla ilgisi olan bir kanalda izleyebilecek olmamız sevindirici.Ha şimdi ben LigTv mi alayım kardeşim diyeceksiniz.Bende haklısınız diyeceğim.Ancak Bez Bebeği izlemekten iyidir be..


Unutmadan;Rusya ligi pek açmasa da Brezilya liginde bi kıpırtı var gibi.LigTv 'nin daha doğrusu Digitürk'ün Premier ligin yayın haklarını alması hem onlar hem biz futbolseverler için çok iyi oldu.Teşekkürler Digitürk.

1 yorum:

Beercholic dedi ki...

senin için iyi bizim için kötü :S ligtv bulunan kafeler epl yi de satışa çıkarır normal maç 2.5 ytl, derbiler 5 ytl, tabii onların derbileri man utd-liverpool, man utd-arsenal filan oluyor, west ham-cehlsea veya arsenal-tottenham derbi değil :D