Pazar, Ağustos 24

İyi Oynasanda Lig Böyle Açılıyor



Bugüne kadar oynadığımız karşılaşmalarda Semih'i ilk 11'de çıkarıp bugün Antep deplasmanında onu yedek soyundurmak ilginç bir anlayış! Bi ara neden Zicoyu yolladık ki diye sordum kendime,ha yanlış anlaşılmasn daha ilk maçtan gitmesini istiyor falan diye düşünmeyin.Taraftarız biz haddimize mi ?!! İlk yarı etkisiz kaldık,Antep'in kaçırdığı fırsatlar var.Tamam ilk yarı için bir şey demiyorum.Gerçi ilk yarının son 10 dakikası canlanmış gibiydik sanki.İkinci yarı ise ciddi anlamda iyiydik bu seferde son 10 dakikası pek iyi geçmedi.Ancak 45'-80' arası rahat 3 gol bulurduk üstüne birde kaçan gol fırsatları kalırdı.Yenileceğimiz bir maç değildi sonuçta ama 3 puan kayıpla başladık,her sezon puan kaybıyla başladığımız gibi.Kaçan önemli fırsatları düşünmemek istiyorum ama aklıma geliyor.Geçen sezon ki 5-0lık galibiyetinin olmayacağınında farkındaydım.Antep iyi hazırlanmıştı.Hatırlayacağımız üzere,İtalyada bir hazırlık etabı geçirmiş ve Lazio,Udinese takımlarıyla karşılaşıp,Lazioyu hazırlık maçıda olsa devirmişti.Ancak mağlup olmayacak bir takım görüntüsü içinde değillerdi.Bizim bu maçı öyle yada böyle almamız gerekirdi.Her kötü sonuç sonrası günah keçisi bulunur.Bende günah keçisini ilan etmek istiyorum ama günah iti mi demeliyim bilmiyorum.Aldığı kararlar neticesinde maçta isminden sıkça bahsettirdi.Rakibin 1 metrelik ofsaytını görmemeler,kendini yere atan ve kendisine itiraz eden bir bakıma atar yapan futbolculara kart vermek yerine her zaman Neon formalılara kart göstermeler falan filan.Tamam hadi bunun arkasına sığınmayı bırak diyeceksiniz.Tamam hadi yenemedik diyeyim.Peki ben Avrupa Şampiyonalarında,Dünya Kupalarında bu herifleri ne zaman göreceğim! Bunun cevabını verebilirseniz sevinirim.
Takım içine geçersek;Maldonado'yu Gaziantepte bırakma fırsatı varsa bırakılsın sevinirim.Hatta unutsalar falan müthiş olur,hem kontenjan ikiye çıkar.Bunun haricinde Kazım hakkındaki görüşlerim zaten biliniyor,o hareketi yapmamış olsa bile etkisizdi bu maçta.Uğur Boral fazla bir şey yapamadı.Ama başta Alex olmak üzere Emre,Burak iyilerdi.Güiza elinden geleni yapmaya çalıştı,kaçırdığı fırsatlarda yok değildi.Gökhan'da da bir yorgunluk belirtisi vardı.Carlos'ta maçın mücadele eden isimlerindendi.Aslında takımda bir,taş çatlasın iki isim vardı sırıtan.Maçın ilk 11ininde yanlış olduğunu belirteyim.Semih'in durumunu bahsetmiştik zaten.Selçuk sakat olmasa bile biz Maldonado'ya mı kalacağız.Acilen o mevkii'ye ve de forvete bazı isimler gerekiyor.Bugüne kadar olması gereken isimler! Neticede kaybedilen bir 3 puan var.Sezon sonunda aramayız umarım bu puanları.Sırada Partizan maçı var.Aman haa diyorum kendinize gelin.Takım iyi aslında bunu Aragones'e söylemek gerek.

Stat: Kamil Ocak

Hakemler: Yunus Yıldırım, Alper Ulusoy, Volkan Narınç

GAZİANTEPSPOR:Murat, Erkan, Deumi, Mehmet Polat, Murat Ceylan(Dk 67 Bekir), Mehmet Yozgatlı(Dk. 81 Ahmet) Cristian Rodrigo, Zurita, Tabata, Erman Özgür(Dk 90 İbrahim Ferdi), Ivan Saraiva De Souza, Beto

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Lugano, R.Carlos, Edu, Emre, Kazım(Dk. 54 Burak), Alex, Güiza, Uğur(Dk.54 Semih), Maldonado, Gökhan(Dk.71 Önder)

GOL: Dk.80 Tabata (Gaziantepsopr)

Hiç yorum yok: