Çarşamba, Ağustos 6

MTK Buda'BEŞ'te


2 gollük bir avatajla gittiğiniz bir deplasman ve 1 gol atsan karşı takıma 4 gol gerecek.Böyle bir psikoloji ile başladığınız maçın daha 10. saniyesinde kaçırdığımız bir gol var.MTK'nın morali bozuktu desek yanlış olur.Çünkü farklı bir beklenti yoktu takımda.Ancak maçın sonuna kadar mücadeleyi bırakmadılar.Bizim açımızdan da sayısız gol pozisyonu yakaladığımız ancak 5 tanesini gole çevirebildiğimiz bir maçtı.Maçın ilk 15-20 dakikası pozisyon üstüne pozisyonla geçti.Bi ara oyun tam duruldu derken yapılan değişiklikler oyunu canlandırdı.Semih maçın en başta gelen ismiydi.Zaten beş golün dördünün ona ait olması da bunun göstergesi.Semih kendini geliştirdikçe geliştiriyor ve bulduğu daha çok şansla bunun üstüne de koyacaktır.Semih,Aragones'in uygulattığı Güiza,Alex,Semih üçlemesinden çok fayda görecektir.Güiza'dan bahsedecek olursak,diğer maçlarda ki performansının altında kaldı.Bulduğu güzel pozisyonlarda yok değildi.Alex demiştik;Alex'te görev yerinin değişmesiyle daha çok koşuyor ama bazı yerlerde ileri oynayıp tehlike yarattırması gerekirken daha çok pas veriyor.Benim söyleyeceğim şeyi Rıdvan Dilmen söyledi.Semih'i Güiza'nın yanına çekip Alex'i de onların hemen arkasına çekmeli dedi ve doğru bir teşhis.Emre,Fenerbahçe forması ile ilk golünü penaltıdan buldu.Kazım göze hoş gelen futboluna devam ediyor.Ama ilerleyen günlerde göze hoş gelen hareketler skora da hoş gelmeli diye düşünmekteyim.Kanatlar görevlerini tam manasıyla yerine getirdi.Bunun dışında kalan oyuncularda İlhan dışında iyi oyun sergilediler.Taraftar ise Ujpest stadını küçük bir Kadıköy havasına soktular.İkinci golden sonra taraftarda işi şova döktü zaten.MTK seyircisi(Front grubu:15-20 kişilerdi) sadece ayakta durup maçı izlediler.MTK'dan bundan önceki maçların intikamını aldık diyemeyeceğim.Çünkü,intikam almak için karşınızda rakip olması gerekirdi.Bu turu geçtik ve 3.Ön Eleme turunda rakip İnter Baküyü 2-0 mağlup ederek tur atlayan Partizan oldu.

STAT: Ferenc Szusza
HAKEMLER: Martin Atkinson , David Richardson , Ian Gosling (İngiltere)
MTK BUDAPEŞTE: Vegh , Horvath , Lambulic , Balogh , Pollak , Pinter , Nagy , Zsidai , Pal (Kulcsar dk. 71), Bori , Urban
FENERBAHÇE: Volkan , Gökhan , Lugano , Edu , Roberto Carlos , Kazım (Burak dk. 65 ), Selçuk , Uğur , Alex (Emre dk. 65), Semih , Güiza (İlhan dk. 75 )
GOLLER: Semih (dk. 5, 61, 79 ve 81), Emre (dk. 67 pen.)
SARI KARTLAR: Urban (MTK Budapeşte), Gökhan, Kazım, Burak (Fenerbahçe)

Hiç yorum yok: