Çarşamba, Eylül 17

Cluj Ders Verdi

Skoru ilk öğrendiğimde dakikalar yanlış hatırlamıyorsam 50 filandı.Herhabgi bir kanal verseydi de izleseydik şu maçı.Cluj'un söke söke aldığı söyleniyor.Bunu söyleyenler Roma'nın halinin kötüye gittiğini de söylüyor maalesef.Cluj'A kızma gibi bir lüksüm yok.Zaten çoğu kişiye sempatik gelmiş bir takım özelliği taşısa da Romalıyız sonuçta.Zamanında Cluj hakkında bir şeyler yazmıştım.Ama bu tip bir çıkış yapabileceğini yazmamışım.Olimpico'da Roma'yı devirdiler helal olsun,bazılarınada ders !

ROMA (4-2-3-1): Doni; Cicinho, Panucci (2' st Loria), Cassetti, Riise (6' st Totti); De Rossi, Aquilani; Taddei (32' st Montella), Baptista, Tonetto; Vucinic. In panchina: Artur, Menez, Brighi, Okaka. Allenatore: Spalletti
.
CLUJ (4-2-3-1): Stancioiu; Tony, Cadù, De Sousa,
Pereira; Dani, Muresan; Dubarbier (42' st Panin), Trica (21' st Peralta), Juan Culio; Konè. In panchina: Nuno Claro, Alcantara, Deac, Doi, Ruiz. Allenatore: Trombetta.

ARBITRO: Iouri Baskakov (Russia).
RETI: 17' Panucci, 28' pt, 4' st Juan Culio
NOTE: Serata serena, terreno in buone condizioni. Spettatori: 30 mila circa. Ammoniti: Pereira, Cicinho, Peralta. Angoli: 7-4 per la Roma. Recupero: 0' pt, 4' st.

Hiç yorum yok: