Perşembe, Eylül 18

Güiza Sen Bizim Herşeyimizsin


Geldiğin günden beri gol bekledi herkes senden,sabır taşı kesildik.Çoğu önceden kırıldı kimi daha da sertleşti.Ama bugün attığı golden sonra yaptığı şey golden çok daha önemliydi.Bunu çoğu oyuncu miklemez(bkz.Kazım). Takımınız zor bir durumda fark açılabilir ve herkes sizden gol bekliyor.Sonunda beklenen golü atıyorsunuz.Ve Okçu lakabınızı tamamlayan bir de gol sevinciniz var.Futbolcusundan taraftarına herkes sıkıntı içerisinde ve onlara,kendinize ve formanıza gösterdiğiniz saygıdan o gol sevincini bu sefer es geçip,sadece yumruk sallayıp santraya doğru koşuyorsunuz.Buyur Güiza kafamın üstü,gel otur.Geçen gün kafa çekmiştin,70lik alıp geliyorum yanına.Verilen paralar helal olsun sana.İsteyen herkes itiraz edebilir yorum kısmımız açık.Gerçek Fenerbahçeli oldun şimdiden.
Güiza sen bizim herşeyimizsin...

2 yorum:

serkan utlu dedi ki...

Avrupa onu zaten biliyor,iyi golcü, ama asıl önemli olan türkiyede gol atmaya başlaması yoksa bizim cellat basın yer bitirir onu, şevkini kırar adamın ...

murarty dedi ki...

Gol sonrası sevincini,maçın skoruna uygun yaşamayan futbolcuyu hiç sevemiyorum.Bu anlamda yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum.