Pazar, Eylül 28

Son Anda Gelen Mutluluk




Uzatmalarda gelen 3 puanlar mutluluk verir insana bi anlık duygu patlaması yaşanır.Altın gol gibidir galibiyeti getiren.Maçın içinde attığın sıradan gollerle aynı değildir.Onların sana 3puan getireceği garantisi yoktur.Ama bu son dakikada gelen galibiyetler sevindirdiği gibi takımın sıkıntıda olduğunu da gösterebilir.Her ne olursa olsun karşı takıma fena koyan,galibiyeti alan takıma ise bir haftalık rahatlık verir bu galibiyetler.
Mücadelesi yüksek bir maç olmuş.Karşılıklı 1'er kırmızı var.Real Madrid'in arka arkaya 4. galibiyeti ve devamının geleceğine inanıyorum.Lig iyi bitecek gibi.Neyse erken konuşmamak gerek.

Betis: Casto, Nelson, Juanito, Arzu, Monzón (75'), Capi, M. Aurelio, Damiá (65'), Emaná (84'), S. García, Jose Mari, Ricardo, Melli, Ilic (84'), Babic (75'), Juande, Rivera, Pavone (65')
Real Madrid: Casillas, Ramos, Pepe, Heinze, Marcelo, Diarra, V. der Vaart (80'), De la Red (68'), Raúl (58'), V. Nistelrooy, Robben, Dudek, Torres (58'), Metzelder, J. García (68'), Higuaín, Drenthe (80'), Saviola
Goles
0-1 (18'): Heinze cabecea la falta botada por Van der Vaart. 1-1 (53'): Penalti que lanza Sergio García, Casillas rechaza, y el bético marca con la zurda. 1-2 (91'): Van Nistelrooy, de tiro cruzado con la derecha.
Incidencias:
Ruiz de Lopera. 38.000 espect.

Hiç yorum yok: