Çarşamba, Ekim 22

3 Yıllık Emek 'Kadıköy Kalesi'



Maç öncesi gelen yorumlarda hiç kimsenin umudu yoktu bu seneki Fenerbahçe'nin Arsenal karşısında güzel bir skor alacağından(ki öyle oldu).Ama kimse beklemiyordu da Arsenal'e karşı mücadeleci bir oyun sergileyeceğini.Galibiyet falan haketmedik,ancak birinci yarıda ortaya konan oyun ikinci yarıyada yansısaydı,hoş bir beraberlik almak imkansız olmazdı.Maç başlarken her zamanki gibi hafif bir titreme vardı.Arsenal maçına hazırdık,skor değil mücadele bekliyorduk.3 puanda fena sayılmazdı(!)Maçın başlarında tam iyi gidiyoruz derken başladılar.Ciddi anlamda tek pasla iyi çıkıyorlar,bu alanda gördüğüm en iyi takım diyebilirim.Ancak şuda var sağlam bir defansa karşı bir şey yapamazlar.Ayrıca defanslarıda çok iyi değildi.Kanatta adamda kesemiyorlar.Bizim Uğur'un hakkını bile versek TSL'de bile Uğur'u kesiyorlar.Alex son 2 maçta çok varlık gösteremedi.Aslında tek bir kişinin ön plana çıkmaması takım olma yolunda iyi bir işaret gibi gözüküyor.Alex,Güiza,Semih üçlüsü maçın en iyileriydi.Özellikle Güiza yine çok koştu çok didindi,golünü de attı,Almunia'nın bakışları arasında.Bunun haricinde Lugano,biraz Selçuk,çok az da Uğur iyiydi diyelim.Uğurun tek lüzumsuzluğu saçma sapan yerlerde çalıma girmesi.Maç 1-3 ve 2-4 iken bir gol bulsaydık (ki bu ilk yarının son 20 dakikası ve maçın son 10 dakikasına tekabül eder) işler farklılaşabilirdi.Gerçi ikinci yarı sahada yoktuk gibi bir şey,bi gol dakikalarında hareketliydik o kadar.Fazlada uzatmak istemiyorum,15 maçlık bir yenilmezlik serisi vardı.Bir çok takımın sadece hayalini kurduğu bir yenilmezlik serisi maalesef bozuldu.Grupta 1 puanla sonuncuyuz çıkmak için en az 2 galibiyet gerekiyor,hatta bu UEFA'ya bile zor yetecek durumda.İşi zora soktun Kanarya.

Hakemler: Peter Fröjdfeldt, Henrik Andren, Magnus Sjöblom (İsveç)

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan(Burak Yılmaz dk. 79), Edu, Lugano, Roberto Carlos, Maldonado(Ali Bilgin dk. 52), Selçuk, Uğur, Alex, Semih, Güiza
Yedekler: Volkan Babacan, Yasin, Josico, Gürhan, İlhan Parlak
TD: Luis Aragones

Arsenal: Almunia, Eboue, Song, Silvestre, Clichy, Walcott(Djourou dk. 84), Fabregas, Diaby(Ramsey dk. 73), Denilson, Nasri, Adebayor(Vela dk. 86)
Yedekler: Fabianski, Bendtner, Gibbs, Van Persie
TD: Arsene Wenger

Goller: Adebayor (dk. 10), Walcott (dk. 11), Silvestre (dk. 19 K.K.), Diaby (dk. 21), Song (dk. 49), Guiza (dk. 78), Ramsey (90+4)
Sarı Kartlar: Song, Diaby (Arsenal), Selçuk, Lugano, Semih (Fenerbahçe)

Fenerbahçe'nin Kadıköy'de ki namağlupluk serisi 2006-2007 Sezonu
B36 Torshavn,Dinamo Kiev,Randers,Palermo,Eintracht Frankfurt ,AZ Alkmaar
2007-2008 Sezonu
Anderlecht,Inter,PSV Eindhoven,CSKA Moskova ,Sevilla,Chelsea
2008-2009 Sezonu
MTK Budapeşte,Partizan,Dinamo Kiev,Arsenal (yenilgi)

Hiç yorum yok: