Perşembe, Ekim 16

Estonya 0-0 Türkiye (Güle Güle 2008)


İspanya'ya falan zor anlar yaşatmış olsada 3 maçta 13 gol yemiş bir ekip,senin yemen lazım bu takımı.Attığı gol sayısıda 2 yenemez seni.Basit olarak bakarsak böyle.Aslında fena bir performansımızda yoktu.Ancak,olmuyor be olmayınca.Nerden çeksen kalecinin ballı parmaklarına geliyor.Sağdan soldan ortala,ortadan gir,duran top yine olmuyor.Gerçi nasıl olacak formsuz ve form tutmayada pek yanaşmayan forvetlerle mi,bu milli takım sadece Semih varken mi atacak?! Orta saha organizasyonu desen sadece Arda ve biraz Aurelio var,Hakan Balta,Sabri,Ayhan,Kazım uzay boşluğunda gibiler.Defanstan çıkıp gol arayan İbrahim Kaşta ayrı bir tartışma konusu.Nuri bu sistemin adamı değil sanki.Ha o sistem adamı değilde bunlar bu sistemin adamlarımı deseniz haklısınız derim.Forvette ki isimler Mevlüt,Halil;Eski 4-5 sıralayan Türkiye gibi değiliz yani.Sonradan giren Yusuf güzel işler yapsada 2 mutlak golden yararlanamadı son dakikalarda,Uğur desen holdor holdur koşturup lüzumsuz çalımlar atmakta,İspanya'da son dakika golüyle devirdi Belçikayı grup ikincisiyiz,aman kalalım bari böyle.2009'da başka bir milli yazıda görüşmek üzere.

Stat: A Le Coq Arena
Hakemler: Robert Malek, Krysztof Myrmus, Konrad Sapela (Polonya)
Estonya: Londak, Şişov, Barengrub, Piiroja, Kruglov, Vunk (Dk. 77 Puri), Dmitrijev, Klavan, Vassiljev, Oper, Voskoboinikov (Dk. 63 Zenjov)
Türkiye: Volkan, Servet, Hakan Balta, İbrahim Kaş, Sabri, Arda, Aurelio, Kazım (Dk. 70 Uğur), Halil, Ayhan (Dk. 60 Yusuf), Nuri (Dk. 35 Mevlüt)
Sarı Kart: Dk. 84 Arda (Türkiye)

2 yorum:

GOL11 dedi ki...

belli olmaz daha onumuzde belcika maclari var..

Efsane Maraton dedi ki...

çok zora soktuk bu işi, belçika maçında puan kaybetmek tamam da, estonya maçıda berabere bitmezki ulan.