Pazartesi, Aralık 8

Uyanış ve Kırılış (3-4)

Real Madrid'in düşüşte olduğu bir süreçte Fabiano'dan yoksun olarak çıksada sahaya ,Sevilla avantajlıydı bir çok otoritenin gözünde.Maça Real Madrid hızlı ve etkili ataklarla başladı.Ama ilk gol daha 3.dakikada Sevilla'dan geldi.Güzel bir maç olacağının ilk göstergesiydi bu.Ardından Raul takipçiliğiyle 19'da golü buldu.Daha 5 dakika geçmeden Romaric dengeyi tekrar bozdu,ilk yarı bitmeden Kanoute farkı ikiye çıkardı.İlk yarı çok aktif olamayan bir Real Madrid izlesekte ikinci yarı için biraz olsun umut vardı.İkinci yarı fırtına gibiydi.Ercan Taner'in de dediği gibi futbol zevkinin üst seviyelere çıktığı anlar yaşandı.Real Madrid 66'da Higuain'in sert ve net vuruşuyla farkı bire indirdi,üstünden 1 dakika geçmeden de ilk atakta beraberlik Guti'nin ortası Gago'nun kafasıyla geldi.Tüm stad coştu bu sırada ardından Real Madrid her atağında mutlak gol tehlikesi yarattıysada golü bulamadı.Sevilla iyice bunalmıştı.Real Madrid Higuain'le 4.golü bulacağı anda Palop Higuain'i formasından çekerek topa vurmasını engelledi.Çok açık bir penaltıydı,tabii ki verilmedi.Sevilla'nın atağında Renato topu ağlara gönderince Real Madrid'in direnci kırıldı ve kendi sahasında Sevilla'ya mağlup olmaktan kurtulamadı.Haftaya 'El Clasico' var,hakemlerden yana bir sorun olmaz umarım yine.

Real Madrid: Casillas, Michel Salgado, Cannavaro, Sergio Ramos, Marcelo (Bueno, m.87), Gago, Guti, Van der Vaart (Drenthe, m.46), Robben, Higuaín y Raúl.

Sevilla: Palop, Konko, Squilaci, Escudé, Fernando Navarro (Dragutinovic, m.88), Jesús Navas, Duscher, Romaric (Fazio, m.76) , Adriano (Diego Capel, m.69) Renato y Kanouté.

Goles: 0-1, m.3: Adriano. 1-1, m.19: Raúl 1-2, m.21: Romaric. 1-3, m.38: Kanouté. 2-3, m.66: Higuaín. 3-3, m.67: Gago. 3-4, m.83: Renato.

Hiç yorum yok: