Pazartesi, Ocak 12

Kardan Maç (0-1)



Futbol adına konuşulası çok şey yok aslında,maçla birlikte deli gibi yağan kar,araya sıkıştırılan 1 gol ve maçı öyle götüren bir takım,Tokat'ın tehlikeli sayılabilecek 1-2 atağı olsada heyecanlarına ve hava şartlarına yenik düştüler.Vederson ve Ali Bilgin dışında performansını beğenmediğim oyuncu yok.Uğur Boral memleketinde olmuş olmanın verdiği evsahibi ruhuyla biraz ön plana çıktı.Sahayada kaptanlık pazubandıyla ayak bastığını da belirtmek isterim.Yedek ağırlıklı kadro ile alınan bir 3 puan ve garantilenen çeyrek final.Sakatlık yaşanmaması sevindirici.Her sene böyle alt liglerden bir takımla oynuyoruz.İyi de oluyordur.Keza milyon dolarlar,eurolar,v.s v.s anlatabildim umarım.Tokat taraftar ve seyircilerini de kutlamak isterim,amatör ruhu fazlasıyla hissettik.

Stat: Tokat Gaziosmanpaşa
Hakemler: Selçuk Dereli, Neşet Merdin, Ömer Faruk Yeşil
Tokatspor: Mehmet, Gökalp, Fatih, Şahin, Evren, Taner, Adem(Ersan dk. 46), Şamil, Ahmet(Sinan dk. 83), Mustafa(Mahmut dk. 75), Bülent.
Yedekler: Deniz, Kemal, Hüseyin, Ferhat
TD: Namık Altunsoy

FENERBAHÇE: Volkan Babacan, Gökhan Gönül, Lugano, Edu, Vederson, Kazım, Emre (Deniz dk. 78), Josico, Uğur Boral (Ali Bilgin dk. 60), Deivid, Güiza(Burak dk. 66)
Yedekler: Mert, Önder, Maldonado, Yasin
TD: Luis Aragones

GOL: Kazım (dk. 9) (Fenerbahçe)

Sarı Kartlar: Lugano, Burak (Fenerbahçe), Ersan, Evren (Tokatspor)

Hiç yorum yok: