Pazartesi, Ocak 26

Real Madrid 1-0 Deportivo La Coruna

İspanya'da da önemli bir haftaydı,üst sıraları Barcelona harici puan kaybetti.Kesinlikle 3 puan gerekiyordu ve Raul'un kulağıyla attığı gol maçın skorunu belirledi.Çeşitli gol fırsatlarından yararlanamasada Real Madrid,Deportivo gol atacak gibi gözükmüyordu.Lass Diarra yine üst düzey bir performans sergiledi.Şampiyonlar ligi tercihi bence Lass olmalı.Bunun dışında Casillas'ın kalesinde devleştiği anlar vardı.Sneijder çok etkili olamadı ve kendisinden daha iyisini yapamayacak olan Vaart girdi oyuna.Bu görüşüm Higuain-Huntelaar değişikliği içinde geçerli.Ben mi çok acele ediyorum yoksa bu adam bu takıma yaramadı mı? Higuain'in hiç değilse arada bir gol atma potansiyeli var,değil mi ama?! Robben ise elinden geleni yapmaya çalıştı ve iyi oynadı,şanssız anları vardı.Ancak,maçın yıldızı kesinlikle El Capitan'dı.Bu seferde kulağıyla 306. golünü attı.Bir gol daha atarsa Di Stefano'nun rekorunu egale edecek,ne onur ama...

Real Madrid: Casillas; Ramos, Pepe, Cannavaro, Heinze; Lass Diarra, Gago, Sneijder (Van der Vaart, m.61), Robben; Higuaín (Huntelaar, m.71) y Raúl (Drenthe, m.71).

Deportivo: Munúa, Manuel Pablo, Lopo, Zé Castro, Filipe; Verdú, De Guzmán (Juan Rodríguez, m.81), Antonio Tomás, Valerón; Lafita (Mista, m.81) y Bodipo (Riki, m.38).

Goles: 1-0, m.40: Raúl

1 Barcelona 53
2 R. Madrid 41
3 Sevilla 38
4 Valencia 34
5 Villarreal 34

5 yorum:

Blogspor dedi ki...

Barcelona'yla puan farkı çok fazla.Barça 2-3 maç kaybederse kapatacağız hemen arayı.Bu arada Raul harika oynuyor.Inter'de Zanetti'de böyle istikrar abidesi...

B. dedi ki...

ne hikmetse sabah sabah uyku sersemi puan farkı geldi aklıma Barcelona ile :)
Barca'nın büyük bir düşüş yaşaması lazım.
hadi Bernabeu'ya gelecekler oradan 3 bile çıksan sağlam darbeler lazım

Blogspor dedi ki...

Ben acayip inanıyorum,içime de doğmuyor değil.Bu puan farkı kapanacak.Sağlam darbeler yakındır.Santiago Bernabeu'da kendimizi yine alkışlatacağız :)

B. dedi ki...

umarım :S

Alfredo dedi ki...

beyler hayalperestmisiniz siz :p
:D :D