Cumartesi, Şubat 21

6+1=7puan

Barcelona'nın puan kaybetmesi muhtemel olan bir haftadaydık,Real Madrid belki de beklemediği şekilde maçı erken kopardı.Mesela 23.dakikada 3 farklı skorla maç bitmişti.Betis ortak olmaya çalışsada attığı 1 gole karşılık 3 gol daha yedi ve ilk yarının sonucu 6-1'di.Geçen hafta Barça'ya kök söktüren Betis'ti bu.Dönüşümlü maç yayınından dolayı saydığım kadarıyla 3 golü kaçırdık.Barça maçından döndüğünde anca gol sevincini görebiliyorduk.Ama gerçekten bol gollü güzel bir maç oldu.Raul,rekoru 309'da bırakma niyetinde değil anlaşılan,attığı 2 şık gol ile gol sayısını 311'e çıkardı.Bir sonraki gelmiş geçmiş en golcüyü kim görebilicek,yada görebilecek mi acaba.Huntelaar da kendine geldi sanırım,yavaş yavaş kendini göstermeye başladı,ben biraz acele etmişim konuşmak için.Higuain'de boş geçmedi haftayı.Gollerin hepsini izlemenizi tavsiye ederim.Maçın ilk yarıda bittiğini ve NTVSpor dönüşümlü yayınında Real Madrid maçının 2.yarısının çok az gösterildiğini de söyleyelim.Puan farkı artık 7!
Real Madrid: Casillas; Sergio Ramos, Pepe, Cannavaro (Guti, min. 46), Heinze; Higuaín (Sneijder, min 46), Gago, Lass, Marcelo; Raúl (Robben, min. 46) y Huntelaar.

Betis: Ricardo; Nelson, Melli, Arzu (Juanma, min. 79), Fernando Vega; Marco Aurelio, Juande (Monzón, min. 52); Damiá, Emaná (Rivera, min. 60), Mark González; y Oliveira.

Goles: 1-0, min. 6: Higuaín. 2-0, min. 14: Huntelaar. 3-0, min. 23: Huntelaar. 3-1, min. 29: Oliveira. 4-1, min. 35: Raúl. 5-1, min. 41: Raúl. 6-1, min. 45+: Sergio Ramos.

Hiç yorum yok: