Pazar, Mart 29

İspanya 1-0 Türkiye

İspanya'nın beklediği gibi başlamadı maç,pardon aslında Türkiye'nin beklediği gibi başlamadı.Felaket senaryoları,hezimet tahminleri derken sadece 1-0 biten ve yenildiğimiz bir maç.İspanyolların bizi önemsediği kadar ülkemiz galibiyete inansaydı ve sahadakilere bu yansısaydı en azından bu karamsarlıktan kurtulsalardı belki daha net bir oyun oynanabilirdi.Şahsen söylemem gerekirse bende mağlubiyet bekliyordum ama hezimet yada farklı mağlubiyet değil tabii ki.İlk yarının sonlarıyla birlikte ikinci yarıyı tamamen saymazsak kafa kafaya oynayıp onlardan daha fazla gol pozisyonları yakaladık.Neler kaçtı neler,kalede Casillas olduğunu bir kez daha farketmiş olduk ama geçilmez bir engel değildi.İkinci yarı oyuna dengeyi getirebilseydik gol yada gollerde gelebilirdi.Ve en azından bi beraberlik fena olmazdı,Fatih Terim sağolsun bazı futbolculara karşı takındığı dik kafalılığı yine yaptı ve meyvesini de aldı kötü bir puan kaybıyla.Evet günah keçisi odur.Deplasmanda bu kadar iyi başladığın bir İspanya maçında koskoca bir 45 dakika boyunca sahada sadece gezindi oyuncular ve Bernabeu tribünlerinden gelen Oley! sesleri.Milli marşlar okunurken İspanyolların yaptığı ayıbı da eleştirmeden duramayacağım.İkinci kıta'da sirenler biraz kesilsede aynısını biz yapmayacağız! Bosna'nın 3 puan aldığı bir milli maç gününde beklenen bu mağlubiyet koydu bana ne diyeyim.Daha farklı olamaz mıydı?




Stat: Santiago Bernabeu
Hakemler: Massimo Busacca, Matthias Arnet, Francesco Buragina (İsviçre)
İspanya: Casillas, Sergio Ramos, Albiol, Pique, Capdevilla, Cazorla (Dk. 77 Silva), Senna, Xavi, Xabi Alonso, Torres (Dk. 87 Llorente), Villa (Dk. 62 Mata)
Türkiye: Volkan, Gökhan Gönül, Emre Aşık, İbrahim Üzülmez, Hakan Balta, Tuncay, Aurelio, Emre Belözoğlu (Dk. 83 Sabri), Arda (Dk. 77 Gökhan Ünal), Semih (Dk. 56 Ayhan), Nihat
Gol: Dk. 60 Pique (İspanya)

Hiç yorum yok: