Cuma, Mart 20

Kayıplarda (2-1)

İlk dakikalarda gol olunca derinden bir sevinç yaşamama kararı almak gerekiyor ama kan bu damarda normal akmıyor ki.Sarı-Laci kanımız damarlarımızda normal durmuyor.Efendim,yine 1-0'dan sonra yatış konumuna geçmiş bulunmaktayız,kemerlerinizi bağlayıp 85.dakikada yiyeceğiniz golü bekleyiniz.Olacak iş değil,artık zirve adına hesaplar hiçte kolay olmayacak.Ahmet'ten 3 al teyze oğluna 1 ver sonra komşuya git falan böyle gitmez bu işler.Bu sezonun başından beri bir iyi bir kötü oynayınca doğal olarak yarış zorlu hale gelmişti.Rakipler kaybetmese puanları,şuan daha farklı bir tablo çıkardı ortaya.Hepsi birbirine güvenir hale geldi.Fenerbahçe mi aa o kaybeder ya bu hafta,efenim Galatasaray olarak bizde sizi yalnız bırakmayız bizde kaybedeceğiz puan,oradan Beşiktaş bağırır e hadi bende bırakayım deplasmanda bi 2 puan,Trabzon'da geride mi kalacak.Durum böyle trajikomik bir hale geldi.Geçen sezonlarda(en az 2-3 sezon önceden itibaren geriye) bu tip bir durumla sadece istisnai olarak karşılaşırdınız.Beşiktaş kaybeder Fenerbahçe'de bırakır puanı olay olurdu.5-6 hafta sonra diğerleri.Maç yorumu yapacağım ne yapayım.1-0'dan sonra Kocaeli maçına oranla fena olmasada yine de yatan takımı mı,20 dakika kala hücum hattını çeken,etkili adamlarını alan Aragones'i mi,Fenerbahçe formasını haketmeyen Emre yi mi anlatayım hangisini anlatayım.Emre konusuna gelelim ondaki forma aşkı falan değil sadece ego.Hiç bir şey yokken adama kendini yaslayıp kendini yere atan,saçma sapan gol gösterileri yapan,Fenerbahçe ahlakına,kültürüne uymayan bağlantıları olan oyuncuyu daha nelerini sıralayayım.Lugano'nunda arkasındayız sonuna kadar,sarı kart gördü Eskişehir maçında yok,bir aksilik olmazsa Galatasaray deplasmanına çıkar.Az daha ruhlu olsanız ne olacak ki?!

Stat: Atatürk
Hakemler: Halis Özkahya, Adil Sinem, Muhittin Gürses
Bursaspor: Ivankov, Tuna, Ömer, İbrahim, Mustafa Keçeli, Veli(Romaschenko dk. 64), Bekir Ozan, Mustafa Sarp, Volkan Şen(Halil dk. 85), Sercan, Shin Young Rok(Gökhan Güleç dk. 64)
Yedekler: Yavuz, Serdar Aziz, Yenal, Daniel Rezende
TD: Ertuğrul Sağlam

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Lugano, Edu, Roberto Carlos, Deivid (Gökhan Emreciksin dk. 62), Selçuk, Emre, Uğur Boral(Vederson dk. 74), Semih(Gürhan dk. 85), Güiza
Yedekler: Volkan Babacan, Ali, Önder, Deniz
TD: Luis Aragones
Goller: Güiza (dk. 4), Tuna (dk. 86), Ivankov (dk. 90+4 pen.)
Sarı Kartlar: Bekir Ozan, Volkan Şen, Veli (Bursaspor), Emre, Lugano, Selçuk, Volkan Demirel (Fenerbahçe)

Hiç yorum yok: