Perşembe, Mart 5

Sivas'a da Çıkış Yok (3-1)

Sıkıcı geçen bir ilk yarı,ikinci yarı toparlanan bir Fenerbahçe ve seyir zevki yüksek bir son 30 dakika.Maç düşük bir skorla bitecek derken birden kendine geldi takımlar,yarı finalde olduklarını hatırladılar.Bizde ekranlarımız başında duramadık,tutamadık kendimizi.
Başlama düdüğünden gole kadar kaçan sayısız fırsat,Emre'nin istikrarı yakalamış olması,Deniz'in maçta henüz gol sesi çıkmamışken zor olanı yapıp kaçırdığı gol fırsatı ve sonra telafi edip ilk golü atması,Edu'nun gollü dönüşü,Carlos oynayınca Uğur'un etkisiz kalması,Güiza'nın atmaktan çok attırdığı fikri,tribünlerin kısa süreli mi bilmiorum ama geçen senelere dönüşü,Sivas'ın tek ve çok klas olan golü,Sivaslıların sakatlanma değil sakatlama pahasına insanlık dışı adama girişleri,Alex'in kökünden ucundan da olsa oyuna müdahelesinin ne kadar önemli olduğu,Sivas'ın Kadıköy'den çıkamamış olmaması ve Sivas'ın yollarına türküsü,akıllarda kalan en önemli şeyler bunlar olsa gerek.Rövanşta bir mucize gerçekleşmez umarım.


Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu
Hakemler: Fırat Aydınus, Baki Tuncay Akkın, Bahattin Duran
FENERBAHÇE: Volkan Babacan, Gökhan Gönül, Lugano, Önder (Edu dk. 56 ), Roberto Carlos, Deivid, Emre, Deniz, Uğur (Güiza dk. 56 ), Alex, Semih (Vederson dk. 79 )
Sivasspor: Petkoviç, Abdurrahman, Bilica, Sedat, Faruk, İbrahim (Balili dk. 81 ), Sezer, Muhammed, Tum, Murat Erdoğan (Kamanan dk. 70 ), Mehmet Yıldız (Onur dk. 76)
Goller: Deniz (dk. 66), Edu (dk. 75), Bilica (dk. 82), Deivid (dk. 84)
Sarı Kartlar: Emre (Fenerbahçe), Sedat, Faruk, İbrahim, Muhammed, Sezer (Sivasspor)

Hiç yorum yok: