Pazar, Nisan 26

Fiorentina 4-1 Roma

Zor bir deplasman olacaktı,taraftarlar birbirlerine maç öncesi sıcak temasta bulunmuş ve yaralanma,gözaltılara kadar giden bir süreç yaşanmıştı.Sahada ise Şampiyonlar ligi mücadelesi vardı. Şampiyonlar ligi için bir zamanlar işi daha kolay gözüken Roma bu mağlubiyetle UEFA..pardon Avrupa Ligine gidecek gibi gözüküyor.Yenerse Fiorentina'yı yakalama şansı olacaktı.Bu sezon bu tip maçlar hep böyle farklı skorlarla bitti.Kimi zaman eksikler kimi zaman kötü oyuna bağlanan bu skorlar Roma için kötü başlayan ardından müthiş bir toparlanma ile devam eden ve tekrar düşüşte olduğu bir sezon'da kötü hatırlanacak anılar oldu.Fiorentina'nın genel olarak daha iyi oynadığını söyleyebilirim.Gilardino iki golle yıldız olurken,Roma'da Totti ve Baptista iyi oyunlarını diğerlerine göre daha uzun bir süreye yaydılar.Pizarro'nun kırmızı kartla oyun dışı kaldığını,Sebioli'den de nefret etmeye başladığımı belirterek noktayı koyayım.

Fiorentina-ROMA 4-1 (primo tempo 1-0)
Marcatori: Vargas (F) al 6′ p.t.; Gilardino (F) al 2′ e 22′, Gobbi (F) al 28′, Baptista (R) al 41′ s.t.
Fiorentina (4-2-3-1): Frey; Comotto, Gamberini, Dainelli, Pasqual; Donadel, Montolivo; Semioli, Jovetic (27′ s.t. Gobbi), Vargas (7′ s.t. Kuzmanovic); Gilardino (36′ s.t. Bonazzoli). (Storari, Zauri, Kroldrup, Almiron). All. Prandelli.
ROMA (4-2-3-1): Artur; Motta, Panucci, Cassetti (36′ s.t. Tonetto), Riise; De Rossi, Pizarro; Taddei (18′ s.t. D’Alessandro), Brighi, Baptista; Totti. (Bertagnoli, Loria, Diamoutene, Filipe, Brosco). All. Spalletti.

NOTE: spettatori 40.000 circa. Espulso al 14′ Pizarro (R) per doppia ammonizione. Ammoniti Vargas, Donadel, Cassetti, Dainelli, Brighi, Semioli. Recupero 2′ p.t., 0′ s.t.

Hiç yorum yok: