Çarşamba, Nisan 22

Sivas'ın Yolları?! (0-0)

Zar zor bitirdik maçı,son 4 dakikalık uzatmaya bile korkuyla girdim.Bir gol yesek ikincisinide yer elenirdik.Öyle bir durumdu.Ne kadar geç gol olursa o kadar iyi dedim hatta.Fenerbahçe içinde! Sahadaki takımdan gol beklemiyordum doğrusunu söylemek gerekirse ki görüntü de ondan ibaretti.Güiza'yı defansın arkasına sarkıtmaya çalışıp durdular.Çoğu ofsayt olsada denk gelen bir çoğunu gole çeviremedi.Ofsayt kararı verilen 2-3 taneside bariz olarak ofsayt değildi.Özellikle ilk yarıda rakip yarı sahanın yan hakemi hakemlikten öte bir şeydi.Bayrağı bir sağ bir sola sallamalar,abuk sabuk hareketler.Abitoğluda kötü bir maç yönetti ki.. Ama geçen maç içinde söylediğim gibi,hakemlerden önce eleştirilecek dolu oyuncumuz var.Şu takımın 7 eksiği vardı.7 eksikle perişan hallere düştük.Şampiyonluk için avantajlı halde olsaydıkta şunlar olsaydı o zaman ne olurdu hiç düşünemiyorum.Bu maçta takımın en iyisi Önder'di,Volkan'ın da kritik kurtarışları vardı.Onun haricinde değerlendirmek istediğim çok oyuncu yok bir an önce bitsin artık sezon.Sonuç olarak finale çıktık.Sezon sonuna kadar sadece o maçta oynayacağız sanırım.Haydi finale!


beyin ?!

iyi mücadele ettiler ama kaldı geriye 1 kulvar... Sivas'ın Yollarına

Stat: 4 Eylül
Hakemler: Mustafa Kamil Abitoğlu, Muhittin Gürses, Gökhan Memişoğlu
SİVASSPOR: Petkoviç, Abdurrahman, Bilica, Diallo, Hayrettin, Sylla(Tum dk. 43), Sezer, İbrahim, Murat Erdoğan(Sergio dk. 69), Kamanan(Balili dk. 60), Mehmet Yıldız
Yedekler: Akın, Faruk, Mohammed Ali, Murat Sözgelmez
TD: Bülent Uygun
FENERBAHÇE: Volkan Babacan, Ali Bilgin, Önder, Yasin, Roberto Carlos, Gökhan Emreciksin(Kazım dk. 71), Selçuk, Deniz, Vederson, Deivid(İlhan dk. 79), Güiza(Burak 90+1)
Yedekler: Mert, Josico, Can, Gürhan
TD: Luis Aragones
Sarı: Kazım (Fenerbahçe)

Hiç yorum yok: