Pazar, Mayıs 31

İçinizdeki Fener Aşkı (1-2)

Son haftaydı,berbat geçen bir sezon.Son haftası fena geçmedi.Gerek bazılarının umutlarını son anda yıkmak,gerek Trabzon taraftarının içinde kalan Fener aşkı... Derbilerde de kaybetmeden hatta ezici bir üstünlükle sezonu bitirdik bu maçla birlikte.Trabzon istekli başladı işin ucunda Şampiyonlar ligi hesabı vardı,golü erken buldular ve bizimkiler pek oynayamıyordu,bir yere kadar! O yerde Trabzon taraftarının içimdeki Fener aşkı bambaşka tezahüratıydı.İlk yarıda Bursa maçında Bursalıların Fener kümeye tezahüratı da aynı tepkiyi almıştı.Fenerbahçe ile dalga geçen ne tezahürat olduysa ruhsuz halleriyle bile maçları çevirmeyi başardılar,bundan dolayı kutlamak gerek.Fenerbahçe daha iyi oynamaya başladı ve ilk yarının son dakikalarında 1-1'i yakaladı.Alex'in golüyle beraber ikinci yarıda tribündeki çekirdek sesleri bile kulağa gelir olmuştu neredeyse,Deivid inanılmaz iki gol kaçırdı.Son dakikalara girilirken Galatasaray,Sivas karşısında galipti ve Bursa yenmiş olmasına rağmen gidemiyordu Avrupa ligine.Galatasarayın Avrupa ligine gidememe şansıda vardı,yenilmeleri halinde öyle de olacaktı.Neyse,Galatasaray galipti bu durumda biz Avrupa ligi için en alt kademeden başlayıp 3 eşleşmeyle karşı karşıya kalacaktık.Kazımla birlikte ileri çıktık,bir karambol anı Semih vuramayıp ayağının altından kaçırsada Güiza,Trabzonun içindeki Fener aşkını bambaşka yapıyordu ve 3.ön eleme turuna gidiyorduk,çoğunun deyimiyle 1 hafta daha tatil yapacaktı bu kadrodan bazıları ve yeni gelenler... Büyük değişim artık başlamalı,derbileri saymazsak böyle rezil bir sezon daha istemiyoruz,gerekeni yapın işe yaramayanlara kapıyı gösterin.
Fenerbahçe için sezonun son maç analizini yazmış bulundum,önümüzdeki sezon daha derin bir kadro,daha güzel bir çubuklu,daha ruhlu bir takımla başlangıç yapmak üzere...
Stat: Hüseyin Avni Aker
Haklemler: Bülent Yıldırım, Adil Sinem, Nihat Mızrak.
Trabzonspor: Tony Sylva, Tayfun Cora, Giray(Isaac dk. 88), Egemen, Cale, Hüseyin Çimşir, Selçuk İnan(Ceyhun dk. 78), Colman, Alanzinho, Umut, Gökhan Ünal(Barış Memiş dk. 83)
Yedekler: Tolga Zengin, Ferhat, Song, Faty Papy
TD: Ahmet Özen
FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Ali Bilgin, Gökhan Gönül, Yasin, Roberto Carlos(Deniz dk. 86), Deivid, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu, Uğur Boral(Kazım dk. 63), Alex(Semih dk. 74), Güiza.
Yedekler: Volkan Babacan, Gökhan Emreciksin, Gürhan, Maldonado
TD: Luis Aragones
Goller: Umut (dk. 11) (Trabzonspor), Alex (dk. 45), Güiza (dk 90+4) (Fenerbahçe)
Sarı Kartlar: Alanzihno, Giray, Hüseyin (Trabzonspor), Selçuk, Ali Bilgin (Fenerbahçe)

...

ANKET SONUCU
Uzun süre önce neticelendirmiştik Şampiyonluk anketimizi ama sezon sonuna kadar tutmak istedim.Bu anket Fenerbahçe'nin en kötü performansa imza attığı dönemlerde yapılmıştı.Fenerbahçeliler vermiş işte diye kestirip atmak kolay,ama Fenerbahçeli olmanın ne demek olduğunu anlamak zor...

Hiç yorum yok: