Pazar, Mayıs 17

İngiltere'nin Dibi #Tuncay Yetmiyor

Daha geçtiğimiz hafta içinde taraftarın sevgilisi seçilip,bu maç öncesi ödülünü alan Tuncay takımının tek golüne imza attı,ancak bu gol onlara yetmedi.7.'nin bile Avrupa ligine gitme ihtimalinin bulunduğu ligde Aston Villa işini sağlama aldı diyebiliriz.Boro'ya da yine hüzünlü günler...Yarın West Bromwich'in maçı var.Hem Newcastle'ı hem Boro'yu ciddi şekilde ilgilendiriyor.Ancak Liverpool'un evinde olması biraz olsun rahatlatıyor iki takımı da.WBA'nın Liverpool'dan puan alması zor bir ihtimal olarak gözüksede Boro'yu direk düşürme şansına sahip.Ligin dibi çok fena,Tuncay'ın çabaları Boro'yu kurtaramayacak gibi çünkü önümüzdeki hafta Hull puan alırsa Boro düşüyor,alamasa bile Boro'nun Upton Park'ta West Ham'ı 5 farklı skorla yenmesi gerekiyor.Bu mucizeden de öte bir şey.Tuncay seneye orada olmayacak gibi gözüküyor.

Middlesbrough: Jones; Bates, Wheater, Huth, Hoyte, A Johnson, O'Neil (Walker 72), Arca, Downing (Capt) (King 24), Tuncay, Emnes. Unused subs: Turnbull (gk); McMahon, Taylor, Grounds, Shawky.

Aston Villa: Friedel; Milner, Cuellar, Davies, Shorey, Petrov, Barry, A Young (Reo-Coker 70), Carew, Agbonlahor, Heskey. Unused subs: Guzan (gk); Clark, Sidwell, Gardner, Delfouneso, Knight.

Referee: Mike Riley, Leeds, West Yorkshire.

Scorers: 14'Tuncay(M) , 58' Carew(A)

Bookings
Middlesbrough: None

Aston Villa: Barry, 52, foot up; Milner, 52, foul on Johnson.

Attendance: 27,621

Conditions: Breezy with a mixture of sunshine and showers.

Website Boro Man of the Match: Tuncay

Hiç yorum yok: