Perşembe, Mayıs 28

Küçük Cristiano Kel Messi (2-0)

Çok eskileri bilemeyeceğim ama uzun süredir böyle zevksiz bir final izlemedim.Tek taraflı ve sadece Barcelona'nın oynadığı bir finaldi.Ben son dakikasına kadar heyecan olan bir final istiyorum Barcelona yada her hangi takımsa o takımın sıfıra karşı 3.golü atmasını beklemeyi değil.Berbat bir Manchester United izledik,her ne kadar Fletcher yada başkası olmasada Şampiyonlar ligi finalini kötü oynama hakları yoktu,2-3 isim oynadı gerisi yalan.
Barcelona hedeflediği 3 kupayıda aldı,böyle bir sezonu yakın bir zamanda zor yaşarlar,tadını çıkartsınlar.Iniesta,Xavi,Messi,Eto'o genel olarak, bu isimlere ek olaraksa finalde Pique ve birazda Slyvinho kupanın alınmasında en büyük faktörlerdi.
Tribünlere gelirsek Barcelonalılar daha etkindi.Manchester taraftarı ise sahadaki takımları gibi uyuşuktu.Tribün demişken Roma sokaklarında Unitedlılarla Romalılar kapışmış,köteği eksik etmedilerse kendilerine gelmiştir Unitedlılar.
Seneye daha güzel bir final dileğiyle...
Barcelona: Valdes, Puyol, Toure Yaya, Pique, Sylvinho, Xavi, Busquets, Iniesta (Pedrito 90), Messi, Eto'o, Henry (Keita 72).

Subs Not Used: Pinto, Caceres, Muniesa, Gudjohnsen, Bojan.

Booked: Pique.

Goals: Eto'o 10, Messi 70.

Man Utd: Van der Sar, O'Shea, Ferdinand, Vidic, Evra, Anderson (Tevez 46), Carrick, Giggs (Scholes 75), Park (Berbatov 66), Ronaldo, Rooney.
Subs Not Used: Kuszczak, Rafael Da Silva, Evans, Nani.

Booked: Ronaldo, Scholes, Vidic.

Att: 72,700

Ref: Massimo Busacca (Switzerland).

Hiç yorum yok: