Cuma, Mayıs 15

Kupa Beşiktaş'ın (4-2)

Maçı yada sonucu saklayacak halimiz yok Beşiktaşa 4-2 yenilerek bir önceki kupayla araya 27 yıl koymuş olduk.Kupayı kaybettik,gurur yapıp zaten önemsizdi demeyeceğim öyle bir şey yok.Ancak şu biline ki biz bu takımı kupaları için sevmedik lafını haybeye söylemedik,söylemeyeceğizde.İsterse 227 yıl olsun mağlubiyetten sonra yine burada olacağız,bir gün sonra okulumuza işimize yine Fenerbahçe için,aşkımız için Fenerbahçe formasıyla gideceğiz.Bu hiç bir zaman değişmeyecek.Maçı yorumlamaya kalkarsak,ilk olarak Babacan'la başlamalıyım,iyi bir kaleci,kurtarışları fena değil ancak boyunun kısa olduğunu ve uzaktan şut çeken takımlara karşı bu tip bir kalecinin handikap olduğunu belirteyim ve belirtmiştim.İkincisi Deniz'le kişisel problemi yüzünden onu yedek soyunduran ancak ipe ipe oynatmak zorunda kalan Aragones;Sonradan oyuna giren Semih ve Deniz ilk 11 çıkmalıydı.Demirel'de kalede olmalıydı diye özetleyebiliriz durumu.Ancak şu yazıyı rahat yazıyorum ki koskoca bir sezonu heba eden Aragones artık olmayacak.Gitti oh beee! Bunların dışında oyun dengede giderken Beşiktaş bizim oyun olarak önde olduğumuz bir zaman zarfında golü bularak dengeyi bozdu ve üstüne giderek kupayı aldı.Noktamızı böyle koyalım... Şunuda belirteyim kimse Fenerbahçeyi ezemez.Sahadaki 11 futbolcuyu ezersin ama ne bu cefakar taraftarı ezersin ne de Fenerbahçe ismini!!
Güiza yine attı...

Yanlış kaleci seçimi...

aslında 11 olması gereken yedekler...
Stat: İzmir Atatürk
Hakemler: Bünyamin Gezer, Tarık Ongun , Asım Yusuf Öz
Beşiktaş: Hakan, İbrahim Toraman (İbrahim Üzülmez dk. 46), Gökhan Zan, Sivok, Ekrem, Cisse, Ernst, Yusuf (Uğur İnceman dk. 75), Tello, Holosko, Bobo (Nobre dk. 83)
FENERBAHÇE: Volkan Babacan, Ali Bilgin, Lugano, Gökhan Gönül, Roberto Carlos, Deivid, Selçuk, Emre Belözoğlu (Deniz dk. 66), Uğur Boral(Semih dk. 52), Alex, Guiza.
Goller: Yusuf (dk. 6), Bobo (dk. 56 ve 73), Holosko (dk. 80) (Beşiktaş), Guiza (dk. 27), Alex (dk. 90+1 pen) (Fenerbahçe)
Sarı Kartlar: Lugano, Semih (Fenerbahçe), İbrahim Toraman, Sivok (Beşiktaş)

Hiç yorum yok: