Perşembe, Haziran 25

Hoşçakal(ın) #2

Devre arasında gelmesini en fazla istediğim isimlerden biriydi ve yeri ilk aşamada kulübe bile olsa,takım için iyi bir takviye olduğunu düşünüyordum.Geldiği ilk bir kaç maç elinden geleni yapmaya çalıştı ve sonradan oyuna girip iyi performans sergilediği maçlarda oldu.Ancak,bir sıkıntı vardı;Onun için Fenerbahçe değil,önemli olan İstanbul'du,İstanbul'un gece hayatıydı,son model arabalardı.Sen önce işini yap,elinden geleni ardında koyma,formayı ıslat gece hayatına kimse bir şey demez göze fazlasıyla batmadıkça.Geldiği ilk hafta da altına son model aracı çekmiş.Bravo diyelim,bozdurur bozdurur pastırma alırsın...
Yine de teşekkürümüzü edelim.

Kayseri'den geldiğinde önümüzdeki yıllar için büyük umut taşımaktaydı,yanlış hatırlamıyorsam ki yanlışsa düzeltin;Toulon Turnuvasında parlamıştı kendisi Milli formayla.Doğrusunu söylemem gerekirse Fenerbahçe'ye gelmeden fazla tanımıyordum İlhan'ı.Kaldığı sezonlar boyunca yedek oturdu.Oynadıysa sadece farkın açıldığı dakikalar ve Fortis maçlarında oynadı.Burada kalması ne ona ne bize yarıyordu,teşekkürler.

Torpille Fenerbahçe'nin kapısına girdiği kulağıma gelen bilgiler arasında.Günahını almayayım ama bundan olsa gerek rahattı sezonlar boyunca.Olcanla birlikte PS oynamaktan idmanlara çıkmadığı bile oluyormuş -miş,-muş;Söylemler,duyumlar bunları bırakıp sahadaki performansına bakalım.Yedeğin yedeği oldu,az forma şansı buldu ve oynadığı maçlarda bombanın pimini çekip öyle oynadı.Kafa topuna,o boya rağmen ayakla çıktı.Bu da rakibe uçan tekme anlamına gelir lügatta.Yolun açık olsun diyelim.

Bu sezon bu imza töreninde tanıdık kendisini,PAF takımını sırtladı tek kelimeyle.A takımın gelecekte ki önemli isimlerinden olarak geçti.Ancak Ankaraspor'a gönderildi.En azından bu sezon bir maçta oynatılamaz mıydı diye soruyorum her seferinde...
İleride tekrar Fenerbahçe formasıyla görmek istiyorum.

2 yorum:

M.T dedi ki...

Gökhan Emreciksin ile yaptığım röportajda aslında O'nun İstanbul'da yaşadığını öğrenmiştim. İstanbul'da doğmuş ve büyümüş. Ailesi de Bahçelievler'de oturuyor. Ama bu sonradan görme olmadığı anlamına gelmiyor elbette. Sağlam bir kaynaktan aldığım habere göre de, alem çıkışı alkollü yakalanıp ehliyetine el konulmasının ardından Ankara'daki kız arkadaşından tekmeyi yemiş kendileri. Adamlık birinci şart. Olmayınca olmuyor malesef.

B. dedi ki...

Kesinlikle önce adam olacak