Pazartesi, Haziran 15

Hoşgeldin #2

Adı geçen isimler Sarı-Laci yapılmaya devam ediliyor.Sırada Özer Hurmacı vardı,4.2 milyon+İlhan Parlak ve Özgür Çek verildi.İlhan Parlak için doğru karar diye düşünmekteyim kendisini geliştirmek için istikrarlı olarak oynaması gerekiyor,Fenerbahçe'de de farkın açıldığı dakikalar ve Türkiye Kupasında forma şansı buluyor bu da ona çok fazla şey katmıyordu.Özgür Çek'i en azından 1 maçta görmek istiyordum A takımda.PAF'ta çok iyi işler yaptı ve attığı gollerle son haftalara taşımıştı şampiyonluk umudunu.Özer için söylenen şeyler bizleri heyecanlandırsa,4.2 milyon+2 genç oyuncu kadar ederi de olsa biraz tasarruf edilebilirdi. Özer Hurmacı'nın geçen sezon ortasında Galatasaray ile anlaşıp Galatasaray'ın sözleşme şartlarını yerine getirmemesi üzerine sözleşme iptal edilmişti,900bin civarı bir parayı vermekten vazgeçmişlerdi bir başka yerde. Özer Fenerbahçe'de başarılı olması durumunda,bir Galatasaray'ın önemsemediği ismi Fenerbahçe'nin gün yüzüne çıkartması olayına daha şahit olmuş olacağız.Appiah'ta olduğu gibi.
Özer Hurmacı kimdir dersek,Almanya doğumlu ve bulunduğu bölgenin amatör takımlarında oynadıktan sonra Ankaraspor'a geliyor.2 sezon burada oynuyor ve ardından Keçiörengücü'ne kiralık gidip bir sezon aranın ardından geri dönüyor ve Ankaraspor'da çıktığı 97 maçta 8 gol atmış durumda.Gollerinden çok,oyunu iki yönlü oynaması,pas trafiğini seven ve asistleriyle bilinen bir oyuncu olması onu Özer Hurmacı yapıyor.Bekir'de olduğu gibi Özer'de ilk ve tek A milli takım maçına Norveç karşısında çıktı.
Özer Hurmacı Fenerbahçe'ye hayırlı olsun.Uzun yıllar Fenerbahçe'de forma giymek istiyor ve Aykut Kocaman gibi efsane olmak istiyorum demiş,sahne senin...

2 yorum:

Fabio Luciano dedi ki...

yerinde bir transfer olarak görüyorum.fakat özgür'ün verilmesine üzüldüm.keşke bonservisi ile verilmeseydi.en azından kiralık verilebilirdi.yine de hem özer için hem de ilhan ve özgür için hayırlısı olsun.

Av. Levent Öge dedi ki...

transfere sevindim ama özgür'ün gidişine üzüldüm. inşallah takasta kullandığımız bu çocuğu an gelip araba dolusu paraya geri almayız.