Pazar, Eylül 27

Taraftarın Zaferidir

"Profesyonel futbol takımımız, tam 45 yıl aradan sonra, bir kez daha 7 maçta 7 galibiyetlik muhteşem bir seriyle sezona başlamıştır. Hedefimiz bu başarıyı bundan sonraki maçlarda da devam ettirmek ve sezon sonunda mutlu sona ulaşmaktır. Bu büyük coşkumuza ortak olmanıza katkı sağlamak için bilet fiyatlarında yeni bir düzenlemeye gidilmiştir. Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımı'nın Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynayacağı UEFA Avrupa Ligi ve derbi karşılaşmaları dışındaki maçlarda kalesi arkası Telekom ve Migros tribünleri bilet fiyatları 55 TL'den 44 TL'ye indirilmiştir.

Büyük Fenerbahçe taraftarının tüm dünya kulüplerine örnek olan desteğini her zaman olduğu gibi bu sezonda da arkamızda göreceğimize inancımız tamdır.

Saygılarımızla,

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ "

Halk takımı olduğumuz hatırlandı nihayet. İlk olarak kale arkaları 55lirayla başladı sezona. Pankartlar,tezahüratlar... Tepki 55lira.com ile daha da büyük kitlelere ulaşmıştı,bizde kendimizce tepkimizi dile getirmiştik. Kulüp tarafından 7'de 7 yapılmasına bağlanmış fiyatların 11lira düşürülmesi. "Coşkumuza Ortak Olun" başlıklı yukarıdaki resmi site kaynaklı yazıdan öğrendik durumu.
44 lira yine fazla ancak yapılan hareket güzel.Güzel ama yapılması zorunluydu bir yerde,keyfine yapılmadı. Lüksemburg,Norveç,İzlanda gibi bir ülkede yaşamıyoruz sonuçta. Biletleri 10 lira da yap demiyoruz, 30 yap yolumuzu bulalım. Önceden de dediğim gibi sadece 44lirayla bitmiyor iş bazılarımız için. Herkes Mabede 10 dakika mesafade değilki.
Sonuç olarak kale arkaları 11lira ucuzladı,21 lira ucuzlasa da hiç bir şey kaybetmezsin. Kazanacağın çok şey olur yönetim.
..

Hiç yorum yok: