Pazartesi, Ekim 5

Her Maç 3-4 Gol Atacağımıza 5 Puan Fark Atarız! 8/8

Sezonun en keyif veren maçıydı şüphesiz ki. Özellikle maçın ilk yarısı ve ikinci yarının son 20 dakikasını izlemeye doyamadık. Tribünler coştukça takım daha çok saldırıyor ve top rakipteyse nefes aldırmıyordu. Evet,istediğimiz Fenerbahçe tam anlamıyla bu! Oyunda sırıtan tek isim Güiza gibi gözüksede,onunda en önemlisi gole olmak üzere ufak tefek katkıları vardı.En iyisi kimdi diyecek olursanız cevap Alex. Bu sezon 2-3 maç harici kötü performansı olmayan Kaptan,bu maçla birlikte formunun zirvesine ulaştı. Alex Ankara takımlarına karşı bir başka oynuyor nedense.
Gençlerbirliği ise boş bir takım değil,hücumda özellikle çok etkili silahları var ama Fenerbahçe'min bu oyununda onlara yer yoktu! Yeri geldi sert müdaheleler oldu,sustuk 1 oldu 2 oldu 3 oldu derken Kuddusi Müftüoğlu,bizim maçlarımızı ne zaman yönetse içine nasıl ediyorsa yine öyle etmeye başladı maçın içine. Ancak,gücü yetmedi 8'de 8 aşkıyla saldıran Fenerbahçe'ye. Futbolu tamamen katletmekte bu tip hakemler. Neyse! Volkan diyelim Alex'ten sonra. Volkan'ın çok kritik ve harika kurtarışları vardı,belki de maçın riske girmemesinde en büyük etkendi kendisi. Kariyerinin en iyi performanslarından biriydi diye düşünmek yanlış olmaz sanırım. Özer'i de ne mutlu ki izleme fırsatı bulabildik. Eğer harcanmazsa çok iyi işler yapacak gibi gözüküyor. Daha fazla şans verilmeli. Saydığım isimler haricinde herkes üstüne düşeni yaptı tek tek yazmaya gerek yok.Hep böyle ol Fenerbahçe'm. Savaş yeter. Milli maç arasının ardından Antep deplasmanı var. Haydi Fenerbahçe'm 9,9,9 diye haykıralım bu sefer.
Stat: Mabed
Hakemler: Kuddusi Müftüoğlu, Erhan Sönmez, Muhittin Gürses
FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan, Bilica, Lugano, Vederson, Mehmet Topuz (Özer dk. 80), Cristian, Emre, Dos Santos (Roberto Carlos dk. 73), Alex, Güiza (Semih dk. 86)
Gençlerbirliği: Serdar, Orhan (Hurşit dk. 46), İlhan, Radeljic, Aykut, Bilal, Cem (Sandro dk. 72), Kahe, Harbuzi, Tozo, Mustafa (Burhan dk. 46)
Goller: Alex (dk. 13 ve 71), Lugano (dk. 89)
Sarı Kartlar: Lugano, Gökhan, Alex, Cristian (Fenerbahçe), İlhan, Tozo (Gençlerbirliği)

dipnot:Başlık için Günseli ablamıza teşekkür ederiz :)

Hiç yorum yok: