Perşembe, Ekim 29

Menajerlik & Jonathan Urretavizcaya

Yıllardır FM,CM gibi oyunlar yerine FIFA "Manager Mode" tercihim olmuştur. Kendin pişir kendin ye misali... Başına geçtiğim takıma çeşitli oyuncular alıp denemek,kimisini satmak,Millwall'u İngiltere 1.ligten alıp Premier lig ve Şampiyonlar liginde oynatmak, Roma ile 4-5 sezon ligi ve Avrupa'yı domine etmek,Real Madrid'i Raul,Casillas,Diarra gibi oyuncular haricinde kökten değiştirebilmek, en güzelide istediğin ismi bütçenizin el verdiği kadarıyla kendi parmaklarınızla kontrol etme şansı,keyif veriyor bu tip şeyler.
Bu girizgahı yaptıktan sonra şu an Real Madrid'i çalıştırdığımı söyleyerek esas konuya geleyim. Sezon başında Urretavizcaya ismini taşıyan bir oyuncu almıştım,diğer bir kaç isim gibi. 19 yaşında bir forvet kendisi. Bu yaşlardaki oyuncuları alıp denerim genelde,işe yarayacak gibiyse sırasını bekler. Bu aldığım şahıs şuanda Raul'la birlikte gol krallığına koşmakta. Sanal alemde tabii ki ama elinizin altında bu tip bir oyun varsa Urretavizcaya'yı deneyin derim.
Peki gerçek hayata dönecek olursak kim bu Urretavizcaya?
Jonathan Urretavizcaya,90 doğumlu ve Uruguay'lı. 2007-08 sezonunda Uruguay'ın River Plate takımında profesyonel kariyerine başladığını(14 maç 8 gol) ve şuanda Benfica(9 maç 1 gol) forması giydiğini belirteyim.
İlk milli takım kariyerini de geçenlerde Gana'nın şampiyonluğuyla sonuçlanan 20 Yaş Altı Dünya Kupasında yaşadı. Uruguay formasıyla,3-1 yenildikleri maçta takımının tek golünü,Özbekistan'ı 3-0 yendikleri maçta ise takımı adına yine bir gol attığını ve 2.turda Brezilya'ya elendiklerini belirterek yazımı sonlandırayım.

Hiç yorum yok: