Pazartesi, Ekim 5

Nun C'e Problema (2-1)

Fiorentina galibiyetinden sonra beraberlikle sona eren maçlarla birlikte duraklama dönemine girilmişti. Lavezzi'nin golüyle geriye düşen Roma,Kaptanla yıktı evinde Napoliyi. Totti 6 gol sayısına 7 haftada ulaştı. Önümüzdeki lig haftasında San Siro deplasmanı bizleri bekler.



Sakat olsa da oynadığı,golünü attığı zamanları hatırlamak zor değil. Dün 2.gol sırasında sakatlık geçirdi ama korkulan olmadı kısa sürede sahalara dönmesi bekleniyor,kendisi Milan maçında sahadayım diyor. Sen Roma'nın her şeyisin Totti. Yüzlerce kez söylesemde bıkmayacağım;İyi futbolcu olmak sadece milyon dolarlar kazanmaktan değil takımın için ölene kadar savaşmaktan geçer!
MARCATORI: 25′ pt Lavezzi, 36′ pt e 17′ st Totti

ROMA (4-4-2): Julio Sergio (21′ pt Lobont); Motta (10′ pt Cassetti), Andreoli, Burdisso, Riise; De Rossi, Pizarro, Cerci (1′ st Faty), Perrotta 6; Vucinic, Totti. (Tonetto, Guberti, Greco, Okaka): All.: Ranieri.
Napoli (3-5-2): De Sanctis; Rinaudo, Cannavaro P. (23′ st Hoffer), Contini; Maggio, Gargano, Cigarini (43′ st Denis), Hamsik, Datolo (35′ st Zuniga); Lavezzi, Quagliarella (Iezzo, Pazienza, Aronica, Bogliacino). All.: Donadoni.

Arbitro: Banti di Livorno

Hiç yorum yok: