Çarşamba, Aralık 2

Fenerbahçe Sevgisi Sınır Tanımaz - Galatasaray Üniversitesi

Her ayın başında,Fenerbahçe Dergisi yeni sayısının içeriği olur resmi sitede. Okur ve gerekli görürsem alırım... Aralık sayısına bakarken gözüme bu 2 resim çarptı. Nedir ne değildir bakalım dedik. Galatasaray Üniversitesinde okuyan Fenerbahçeli renkdaşların Ünifeb oluşumu altında toplanmasını konu alan bir yazı. İlk olarak,bu gönderinin en sonunda yer alan pankartla kendisini gösteren bu örgütlenme daha sonra büyüyerek yoluna devam ediyor...

"Üniversite içinde tabii ki bir odamız yok. Bunun nedeni de üniversitenin bizi resmen tanımaması. Bu konuda rektörlükten hiçbir şekilde izin alamadık. Resmi kayıt olarak 100'ün üzerinde üyemiz var şu anda. Ama ulaşamadığımız bir sürü de insan var. Bu sayıyı da her yılın başında tanışma toplantıları yaparak artırmaya çalışıyoruz. Üniversite içinde afiş asmamız yasak. Çünkü afişler, genel sekreterliğin onayından sonra asılabiliyor. Broşür dağıtmak da yasak aslında ama, biz eğitim yılının başında el altından, sınıflara girerek korsan olarak broşür dağıtıyoruz."

Fenerbahçeli öğretim üyeleri,hoş anılar,dolu içerik; Alıp okunası...
Pankartı açan renkdaşımız Galatasaray Üniversitesinde 2 yıllık lisansüstü programındayken bu hareketi yapıyor ve 2 yıllık okul 4 yılda bitebiliyor.

2 yorum:

Chemedya dedi ki...

Galatasaray Lisesinden mezun olan Fenerbahçelilerin çok fanatik olduklarını biliyorum. Mehmet Demirkol ve Mehmet Keseratar bildiğim örnekleri. Galatasaray üniversitesinde de sanırım aynı durum söz konusu:) Okuyunca çok hoşuma gitti. Fenerbahçe sevgisi gerçekten de sınır tanımaz.Yazı için teşekkürler Cartman.

B. dedi ki...

Bende yorum için teşekkür ederim ama Cartman nereden çıktı onu anlayamadım :)