Pazartesi, Aralık 7

Roma 1-0 Lazio

Gidişat güzel diyelim,nazarlara gelmeyelim. Oyunda daha etkin olan Lazio'ydu. Ancak,çok iyi olamasa bile akıllı oynayan Roma maçı dengede tutmasını bildi. Kalecimiz Julio Sergio,Doni'den daha iyi gibi gözüküyor. Maçın kader anı,yaptığı güzel kurtarıştı ve ardından Cassetti ile gelen gol ise harika ve bir o kadar da zamanındaydı. Golden geriye kalan dakikaları saymazsak sahada derbi adına yakışır bir mücadele yoktu. İki tarafta tribün açısından eskiyi arratsa da,Roma tarafının maç öncesi ve sonrası şovları izlenmeye değerdi. Maç bittikten sonra Totti'nin Lazio tribünlerine yaptığı hareket onları gererken Roma tribünlerini kendinden geçiriyordu. Bir de Totti'nin Curva Sud'a koşarak coşturması var ki izlenesi. Böylelikle 97'den bu yana Laziolular Roma'nın ev sahipliği yaptığı derbilerde hiç bir galibiyet görememiş oldu. Beterin beteri var!
Bu dakikadan sonra Lazio'nun toparlanması biraz zor gibi gözüküyor ama Serie B'ye düşeceklerini sanmıyorum. Roma ise yoluna uygun adım devam ederse,sezon sonuna kendimizi güzel bir sırada görebiliriz.

Il Tabellino

ROMA-Lazio 1-0
(primo tempo 0-0)

Marcatore: Cassetti al 34′ s.t.

ROMA (4-2-3-1): Julio Sergio; Burdisso, Mexes (44′ pt Cassetti), Juan, Riise; De Rossi, Pizarro; Perrotta, Menez (1′ st Brighi), Vucinic (45′ st Taddei), Totti. (Doni, Andreolli, Julio Baptista, Okaka). All.: Ranieri.

Lazio (3-5-1-1): Muslera; Diakite, Stendardo, Radu, Lichtsteiner; Matuzalem (1′ st Foggia), Brocchi, Baronio (44′ st Dabo), Kolarov, Mauri (37′ st Rocchi), Zarate. (Berni, Eliseu, Siviglia, Meghni). All.: Ballardini.

Arbitro: Rizzoli

Hiç yorum yok: