Perşembe, Aralık 3

Samba de Ouro (Samba Gold) 2009

Geçen yıl Kaka'nın kazandığı Samba Gold ödülü için Avrupa'da top koşturan 30 Brezilyalı yarışıyor. Andre Santos'un da oylamada yer aldığını belirtelim.

"Avrupa'da oynayan yılın en iyi Brezilyalı futbolcusuna verilen SAMBA GOLD'un ikincisi, oy kullanma yoluyla sahibini bulacak. Oy kullananlar, oy ağırlıkları eşit derecede 3 ayrı gruba ayrılacak. Birinci grupta sambafoot internet sitesi okuyucuları(Futbolseverler) yer alıyor. İkinci grupta ise sambafoot.com derneğinin seçtiği, Brezilya'nın önde gelen eski futbolcuları, oyuncu menajerleri, teknik direktörleri ve diğer liderlerinden oluşan 11 kişilik resmi seçmen grubu bulunuyor (Bu grupta Jairzinho, Carlos Alberto, Taffarel, Rivelino, Tostao ve Altafini gibi isimler var). 3. grup ise sambafoot,com derneğinin kendi üyeleri var."

Oylama 1 Aralık-31 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek. 2010 yılının ilk gününde sonuçlar açıklanacak. Ünlü seramik sanatçısı olduğunu öğrendiğimiz Gerard Brand'ın kendi el yapımı olan Avrupa'da Yılın En İyi Brezilyalısı,yani Samba Gold kupasının Andre Santos'un elinde yükselmesini istesekte bu pek olası gözükmüyor. Kaka tekrar 1. olur. Santos adına iyi kötü bir 3.lük neden olmasın...
Şahsi Oylamam
1. Andre Santos
2.Kaka
3. Diego

Oylamak için sambafoot.com

Fenomen! seni kutsasın...

Hiç yorum yok: