Cumartesi, Aralık 5

Twente 0-1 Fenerbahçe

Takım ne zaman toparlanmaya başlayacak? diye sorarken zaten dağılmadık mesajı verdiler bu maçta. O zaman sorarlar adama Neredeydin? diye! Toparlanmışlar falan diyorum ama çok iyi de değildik açık konuşmak gerekirse. Sadece geçen haftalara oranla biraz daha derli toplu oyun oynandı. Geriye çekilseydik yine gol yemeye ve puan kaybetmeye mecbur olacaktık ama takım geride değildi. Öyle bir karşılaşma izlenimi verdi ki şu maç; Gol atan maçı alıp götürecekti. Öyle de oldu,karşılıklı kaçan gollerden sonra gol sesi Fenerbahçe taraftarından çıktı ve geride kalan dakikalarda Twente'nin baskısı sonuç vermedi.
Gol Lugano'dan geldi. Lugano,Bilica,şaşırtıcı bir şekilde ve ilk defa Mehmet Topuz takımın en iyileriydi. Selçuk'un yanına Vederson'u da koyalım deli eden isimlerdi.

Gelen bu galibiyetle grup birincisi olmanın yanında seri başı olmayı da garantilemiş olduk.Devam...
Stat: De Grolsch Veste
Hakemler: Cesar Muniz Fernandez, Jose Fernandez Miranda, Javier Navoa Robles (İspanya)
Twente: Boschker, Stam, Douglas, Wisgerhof, Carney, Brama (De Jong dk. 82), Perez, Tiote (Parker dk. 81), Ruiz, Stoch, Nkufo
FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan, Lugano, Bilica, Roberto Carlos (Dos Santos dk. 75), Mehmet Topuz (Deniz dk. 90), Selçuk, Cristian, Vederson, Alex, Güiza (Semih dk. 83)
Sarı Kartlar: Roberto Carlos, Volkan, Alex, Vederson, Lugano (Fenerbahçe), Douglas, Perez, Boschker (Twente)

Hiç yorum yok: