Salı, Şubat 16

Manisaspor 2-2 Fenerbahçe

Geç olsun güç olmasın diyerek giriş yapalım. İleride basıp,sayısız gol fırsatı yakaladığımız,rahat bitebilecek maçlardan zor puan çıkartır olduğumuz şu günlerde durum pek iyi gözükmüyor. Sadece oynamak yetmiyor,daha da fazla gol atmak gerekiyor. Fenerbahçe maçı 1-0 önde götürürken, ilk yarının son dakikasına kadar neredeyse Fenerbahçe ceza sahasına giremeyen Manisa gelip 44'te gol atıyor,üstüne de uzatmalarda 2-1'e yaklaşıyor. Bir nevi atamayana atarlar durumu. İlk yarı sıradışıydı,kaçırdıklarımızın 2-3 tanesini atsak maç ilk yarıdan kopacak ama futbolun güzelliğinden mi desek,talihsizliğinden mi? Olmayınca olmuyor. Herkesin 6 puanı kafadan saydığı son iki maçtan sadece 2 puan alınıyor. Üstelik iyi oynadığınız karşılaşmalar... Bu şanssızlığı kırmak için forvetlerin harıl harıl çalışması gerekir. Gökhan Ünal,bu sene değil önümüzdeki seneye hazırlanıyormuş,katkı yapacakmış ama bu sezon!! Bu düşünce yanlıştır. Ne kadar erken devreye girerse o kadar iyidir. Semih-Güiza-Gökhan üçlüsü şu haftalarda takımı seri galibiyetlere taşımalıdır. Çünkü onların beceriksizliği arka tarafa da taşınırsa vay halimize!  
İkinci yarıya şöyle bir bakacak olursak; Manisa attığı golün moraliyle Fenerbahçe kalesini yoklamaya başladı. Genellikle kontra ataklarla çıktılar. Sadece iki,zaman zaman üç kişi ile çıkan,onun haricinde bir kişiyi dahi orta sahanın rakip yarı alana bakan diliminin ilerisinde göremeyeceğiniz bir takım görüntüsündeydiler. Çok iyi kapandılar,Fenerbahçe'de kaçırmaya devam etti. 
7 dakika uzayan maçta bir Manisa attı,son dakikaya girilirken bir de Fenerbahçe. Bu tip puan kayıpları devam ederse eyvahlar olsun diyorum.
Kameralarımız Lille maçında... Canlanasın ileri uç!
Stat: 19 Mayıs
Hakemler: Mustafa Kamil Abitoğlu, Mustafa Emre Eyisoy, Nihat Mızrak. 
Manisaspor: İlker(Bulut dk. 61), Ferhat, Hüseyin, Burak, Eren, Güven, Yiğit İncedemir, Kemal(Mehmet Nas dk. 25), Mehmet Güven, Simpson(Yiğit Gökoğlan dk. 77), Isaac.
TD: Reha Kapsal. 
FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bilica, Deniz, Andre Santos, Mehmet Topuz(Gökhan Ünal dk. 82), Cristian, Emre(Vederson dk. 86), Özer, Alex , Semih.
TD: Christoph Daum. 
Goller: Cristian (dk. 13), Gökhan Ünal (dk. 90+6) (Fenerbahçe), Isaac (dk. 45 ve dk. 90+3) (Manisaspor)
Kırmızı Kart: Isaac (dk. 90+7) (Manisaspor)
Sarı Kartlar: Eren, Yiğit İncedemir (Manisaspor)

Hiç yorum yok: