Pazar, Şubat 28

Napoli 2-2 Roma

Bu sefer her iki taraf için de kritik bir maçtı. Roma 2. sırayı kaptırmamak,Napoli ise üst sıralardan kopmamak için çıkmıştı sahaya. Tehlikeli ataklar olmasına rağmen sessiz bir ilk yarı vardı. 59'da Baptista takımına kazandırdığı penaltıyı golle sonuçlandırdı ve Roma öne geçti. Dakikalar 65'i gösterdiği sırada ise Vucinic,göğsüyle yumuşattığı topu düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi. Roma için daha rahat geçeceği düşünülen maçta Napoli,geride kalan dakikalarda sıkıntı yaratmaya başladı. Farkı 1'e indiren Napoli,maçın son dakikalarında ceza sahası içinde istem dışı olarak topa koluyla müdahele eden Mexes sayesinde kazandığı penaltıyı gole çevirdi ve 2-2'lik beraberlik Roma'nın galibiyet serisine son verdi. Haftaya Milan,Olimpico'ya geliyor; Maça gel!
Marcatori: nel st 14′ Baptista (rig), 20′ Vucinic, 29′ Denis, 45′ Hamsik (rig).
Napoli: De Sanctis; Campagnaro, (22′ st Zuniga), Cannavaro, Rinaudo (35′ st Cigarini); Maggio, Pazienza (18′ st Denis), Gargano, Aronica; Hamsik, Quagliarella; Lavezzi. All.: Mazzarri.
ROMA: Doni; Burdisso, Mexes, Juan; Motta, Taddei, De Rossi, Perrotta, Riise; Baptista (30′ st Faty), Vucinic. All.: Ranieri.

Hiç yorum yok: