Pazartesi, Şubat 8

Real Madrid 3-0 Espanyol

Bu başlangıç vuruşu yapılmadan önce biten maçta Barcelona, 9 kişi tamamladığı 90 dakika'dan 2-1'lik skorla ayrıldı. Real Madrid mazeretsiz kazanmalıydı. Rakip Espanyol ise yıllardır ligde puan çıkartamadığı Bernabeu'ya bir umutla gelmişti. Ancak çok etkisizdiler maçın büyük bir kısmında. Real Madrid rahat tempo götürdüğü maçı kazasız bitirdi ve 3 puanın sahibi olarak takibi sürdürdü.
Sergio Ramos,zaten doğru düzgün atağa kalkamayan Espanyol'un başına belaydı. Her topa ayağını soktu,yerinde müdahaleleriyle olası tehlikeleri önledi. Güzel oyununu daha 5.dakikada attığı golle süsledi. Golünü güzel oyunla süsledi desek daha mı doğru olur bilmiyorum. Marcelo hakkında düşüncelerim bilinir. Vederson 1,Marcelo 2. Ayar eder bu vatandaşlar beni her maç başına. Marcelo'nun sözleşmesi de uzatılmış bana kahır dolu daha bir çok 90 dakika... Guti,bir önceki maçta sergilediği performansın yanına dahi yaklaşamadı. Kaka,Granero,Benzema maçı götüren isimlerdi. Higuain hoşgeldin golüyle farkı 3'e taşıdı. Raul iki maçtır etkisiz. Ne oldu sana kaptan?!
Haftaya Xerez deplasmanı var. Bozma Madrid!
 
Real Madrid: Casillas, Arbeloa, Sergio Ramos, Albiol, Marcelo, Xabi Alonso, Guti (Lass, m.68), Granero, Kaká, Benzema (Higuaín, m.72) y Raúl (Van der Vaart, m.82).

Espanyol: Kameni, Roncaglia, Víctor Ruiz, Pareja (Amat, m.72), David García, Baena, Javi Márquez, Verdú, Luis García (Marqués, m.62), Coro (Iván Alonso, m.46) y Osvaldo.

Goles: 1-0, m.5: Sergio Ramos; 2-0, m.29: Kaká. 3-0, m.90: Higuaín.

Hiç yorum yok: