Pazar, Şubat 14

Roma 4-1 Palermo

İzlediğim kadarıyla Palermo kötü başlamamış ama aynı şekilde güzel pozisyonları da değerlendirememiş.  32'de Brighi'nin vuruşuna ters bir kafa vuruşu yapan Bovo ile Roma 1-0 öne geçiyor(Gol Brighi'ye yazılıyor) 2. gol ise evlere şenlik; Palermo defansının eli ayağı birbirine giriyor ve yine büyük oranda Bovo'nun hatasıyla Roma farkı yükseltiyor. Brighi'nin 2, Roma'nın 3.golü de görülmeye değer. Bu golden sonra oyundan kopmuş gözüken Palermo, Arjantinli oyuncusu Pastore'ün çizgi üzerinde yerde kaldığı pozisyonda bir penaltı kazanıyor ve Miccoli farkı 2'ye düşürüyor. Dakikalar 83'ü gösterdiğinde Roma,Riise'nin fırsatçılığı ile skoru belirliyor; 4-1. 
Kaleci Julio Sergio hakkında bir görüş belirtmem gerekise; Roma'nın kalesini -en az- bir kaç yıl daha korumalı diye düşünmekteyim. Kalede güven veren bir isim.
Geçen hafta Fiorentina bu hafta Palermo galibiyetleriyle devam eden seri ne kadar geç sonlanırsa o kadar iyi! Haftaya Catania geliyor. Durma il lupi!
1) Internazionale 53p
2) AS Roma       47p
3) AC Milan       45p
4) Sampdoria      39p

 
Marcatori: al 33′ p.t. e 17′ s.t. Brighi, all’8′ s.t. Baptista, al 35′ s.t. su rigore Miccoli, al 38′ s.t. Riise.
ROMA: Julio Sergio, Motta, Burdisso, Juan, Riise, Pizarro, De Rossi, Taddei, Brighi, Vucinic (dal 20’s.t. Menez), Totti (dal 1’s.t. Baptista). All. Ranieri.
Palermo: Sirigu, Cassani, Kjaer, Bovo, Balzaretti, Migliaccio, Liverani, Bresciano, Simplicio (dal 10′ s.t. Pastore), Cavani (dal 28’s.t. Budan), Miccoli. All. Rossi.
Arbitro: Tagliavento di Terni.

Hiç yorum yok: