Perşembe, Mart 25

Bologna 0-2 Roma

Hafta arası maçları,genelde büyük takımlar için sevimsiz olup,sıkça puan ve tur kayıpları yaşatsa da Roma 30.haftayı kayıpsız geçmeyi başardı. 
Çokta heyecanlı gözükmeyen bir ilk yarının ardından,ilk gol ikinci yarının başında geldi. Gol biraz şans eseri olmuş; De Rossi'nin sert vuruşuna çokta istemli sayamayacağımız bir vuruş yapan Riise takımını 1-0 öne geçirdi. İkinci golde ise Cerci'nin akıl dolu,güzel asisti Baptista ile skora yansıdı ve Roma,Bologna deplasmanından 3 puanla ayrıldı.
Ateş hattının şimdilik fazla yakınında olmayan Bologna ilerleyen haftalarda sıkıntıya girer mi bilinmez ama Milan 0-0 devam eden maçın son dakikasında yediği golle Parma'ya 1-0 yenildi ve Roma ile aradaki puan farkı kapanmış oldu. Hatta Roma attığı gol sayısıyla 2.sıraya yerleşti. 
Ve beklenen karşılaşma: Önümüzdeki haftasonu Inter,Olimpico'ya geliyor.
Marcatori: nel st 3′ Riise, 37′ Baptista.
Bologna (4-4-2): Viviano; Raggi, Portanova, Moras, Lanna; Buscè, Mingazzini, Mudingayi, Modesto (30′ st Casarini); Gimenez (16′ st Adailton), Zalayeta (16′ st Di Vaio). (Colombo, Zenoni, Santos, Guana). All.: Colomba.
ROMA (4-3-1-2): Julio Sergio; Cassetti, Mexes, Burdisso, Riise; Taddei, Pizarro, De Rossi; Menez (25′ st Cerci); Toni, Vucinic (20′ st Baptista). (Doni, Tonetto, Andreolli, Brighi, Perrotta). All.: Ranieri.
Arbitro: Damato di Barletta.

Hiç yorum yok: