Pazar, Mart 21

Real Madrid 3-1 Sporting Gijon

Çok keyifli bir ilk yarı izleyemedik. Beklerin ortalarıyla sağlı sollu kaleyi yokladık, pas trafiğini etkili yapamadık,bulduğumuz gol pozisyonlarını iyi kullanamadık... Sporting'in geriye yaslandığını da belirtmek gerekir. İkinci yarı ise genel anlamda daha heyecan vericiydi. 53.dakikada Sporting,Barral'ın ofsayttan son anda kurtularak attığı güzel golle öne geçti. Panik yapmadan ileriyi düşünmeye mecbur olan Real Madrid,tam bir dakika sonra,Cristiano'nun kaleciden dönen sert frikiğini tamamlayan Van der Vaart ile eşitliği sağladı. Bu dakikalarda sürekli hücum halinde olup sürekli kaleyi yoklayan tipik Real Madrid oyuna girmişti! Meyvesini de erken aldık. 56.dakikada direk dibinde bekleyen Alonso'nun ağzına düşen pişmiş armut,Real Madrid'i 2-1 öne geçirdi. İlk yarıdaki oyununa oranla daha dağınık gözüken Sporting, el Pipita'nın ayağından da güzel bir gol yiyerek deplasmandan 3-1'lik mağlubiyetle ayrılmış oldu. Böylece Real Madrid zirveyi korudu.

Real Madrid: Casillas; Arbeloa, Garay, Sergio Ramos, Marcelo; Lass (Guti, m.46), Xabi Alonso, Granero (Gago, m.69); Van der Vaart (Raúl, m.73); Cristiano Ronaldo e Higuaín.

Sporting: Juan Pablo; Lora, Botía, Gregory, Canella; Diego Camacho, Rivera; Luis Morán (Carmelo, m.70), De las Cuevas (Kike Mateo, 70), Diego Castro; y Barral (Bilic, m.73).

Goles: 0-1, m.53: Barral. 1-1, m.54: Van der Vaart. 2-1, 56: Xabi Alonso. 3-1, m.68: Higuaín.

Hiç yorum yok: