Pazartesi, Mart 22

Fenerbahçe 1-0 Gaziantepspor

Tipik "1-0 olsun bizim olsun" performanslarından biriydi. Bu sefer işin ciddiyetini biraz daha anlamış gözüküyorlardı neyse ki öne geçene kadar fena bir oyun oynamadık. Güiza'nın 32.dakikada attığı şık golle öne geçtiğimiz gibi geriye çekildik. 1-0 oldu ya gerisi önemli değildi kenar yönetimi için,1-1'de bitse olur 2-1 yenilsen de(!) Golü atıp yukarıya emanet gidiyoruz. Bitime 8 hafta var,bir tanesi zaten Ankaraspor maçı onu ve belki biraz da derbileri saymazsak kalan 4 maçımız bu maçın kopyası olacaktır. At golü çek takımı geri! Debelenip mide ağrıları çekmektense Daum'un bu beyni bizi nereye götürecek onu izler oldum. Tavsiye ederim size de aynısını. Gerçi muhtemeldir,herhangi bir maçta, gol attıktan sonra iki tane de yer mağlup oluruz, Ben yine sevgi sözcükleri(!) sarfederim Daum'a... Bekleyip göreceğiz.
Performansı önceki maçlara göre farklılık gösteren sadece Özer vardı. Varlık gösteremedi,daha çok şans bulması gerek. Deniz'in ve Selçuk'un en az hata ile oynadıkları maçtı sanırsam.
Performans demişken; Kuddusi yine formundaydı(!) Düşmanları teker teker ezme zamanı tekrar ne zaman gelecek?!

Bu arada ilginç bir zirve mücadelesi var ama hiç bir şey eskisi gibi değil. Eskiden biri şu haftalarda berabere bile kalsa,şampiyonluk o taraf için zora giriyordu. Açık konuşalım hepsi birbirinden mal iki sezondur. Yok ondan değil,orta ve alt sıra takımları güçlendi dersen,belki?! 

Önümüzdeki hafta karşıda parçalılarla oynayacağız. 
Parçala FENERBAHÇE!
Hakemler: Kuddusi Müftüoğlu, Erhan Sönmez, Nihat Mızrak
FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Lugano, Bilica, Andre Santos, Mehmet Topuz (Deivid dk. 84), Deniz, Emre(Selçuk dk. 46), Özer (Vederson dk. 71), Alex, Güiza

Gaziantepspor: Mahmut, Murat, Zurita, Jorginho (Mehmet Yozgatlı dk. 63), Deumi, Serdar (Ahmet Arı dk. 89), Erman (Julio Cesar dk. 56), Beto, Tolga, Olcan, Ivan 

Gol: Güiza (dk. 32) (Fenerbahçe)
Sarı Kartlar: Emre, Lugano (Fenerbahçe), Zurita, Murat (Gaziantepspor)

Hiç yorum yok: