Pazar, Mart 14

Gençlerbirliği 0-0 Fenerbahçe

Geçmiş olsun diyerek başlayabiliriz sanırım. Aragones öylesine köklü bir anti-futbol anlayışı yerleştirmiş ki takıma, Daum'da üstüne tuz biber olmuş; Sonuç,11-12 yıl önceki Fenerbahçe...
Canavar bir forvetimiz vardı; Semih! Nerelerde kendisi yok, Güiza desen performansına bakılmaksızın sürekli 11'de oynamaya alıştırıldı, Gökhan Ünal'ın oynadığı maç başına bir  pozisyondan fazla takıma katkısı yok. Kısacası, forvet yok! Alex var,takımın en golcü ismi. O da yoktu ceza münasebetiyle. Forvetsiz takıma bir de Alex'in yokluğunu ekleyin, buyrun size Bilica'nın tek (o da şans) pozisyonuyla maçı sonlandıran Fenerbahçe. Lugano,Santos ve Emre dışında sahada adam yoktu. Takım oyunu yok! Kaleyi bulan adam gibi şut yok! Kimilerinde beyin yok! Yok babam yok! Çok sağlam bir toparlanma beklemiyorum açıkçası,bir de derbiler kaybedilirse 5. 6. bitiririz. İyi başlayan bir sezon bu kadar çabuk bitmemeliydi diyeceğiz gibime geliyor. Şampiyon olursak,ciddi anlamda tarihe geçer,diğer takımlar aptallıklarına çok yanar. Radikal değişiklikler lazım artık...
Genel gidişatı yazdım aslında,maç konusunda söyleyebileceğim aslında tek bir şey var; Gençlerbirliği 3 top yapsa çok rahat alırdı maçı. Takım iyi olup,pozisyonları değerlendiremediğimiz haftalarda şanssızlık diyorduk. Bu gibi haftalara ne demeli?!
 
Stat: Ankara 19 Mayıs
Hakemler: Mustafa Kamil Abitoğlu, Selçuk Kaya, Serkan Akarca
Gençlerbirliği: Serdar, Orhan, Mahmut, İlhan, Aykut, Cem Can(Kerem dk. 82), Tozo, Vranjes, Harbuzi(Serkan dk. 85), Sandro, Mustafa(Kahe dk. 82)
Yedekler: Ulaş, Burhan, Alparslan, Hurşut
TD: Thomas Doll
FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Lugano, Bilica, Andre Santos, Deivid(Semih dk. 57), Christian Deniz dk. 65), Emre, Vederson(Özer dk. 80), Mehmet Topuz, Gökhan Ünal.
Yedekler: Volkan Babacan, Güiza, Bekir, Selçuk
TD: Christoph Daum
Sarı Kartlar: Aykut, Orhan, Harbuzi (Gençlerbirliği), Emre (Fenerbahçe)

Hiç yorum yok: