Salı, Mart 16

Livorno 3-3 Roma

Sakat gelen takımlardan birini daha geride bırakmış bulunuyoruz 2 puanla birlikte... Zor deplasmanlardan biri diyebiliriz ancak, şöyle bir şey var ki alabileceğimiz bir maçtı. Maç gollerle başladı ve 28.dakikada tabela,5 golü üstünde barındırıyordu (2-3). Maçın kırılma anı: Pizarro'nun kaçırdığı penaltıydı. Penaltıyı gole çevirebilse,4-2 olacaktı ve Livorno daha sıkıntılı dakikalar yaşayarak,bir takım riskleri göze almak zorunda kalacaktı. İşimize de gelirdi açıkçası...
Dakikalar 70'i gösterdiği sıralarda penaltı sırası Livorno'ya geçti ve maçta yıldızlaşan Lucarelli, Pizarro'nun aksine penaltıyı gole çevirdi. Bununla birlikte takımına 1 puanı da hediye etmiş oldu.
Maçı skoruyla cepten takip ederken,kalede heralde Doni var demiştim,yanıldım! Julio Sergio,2.gol başta olmak üzere kendisine hiçte yakışmayan bir performansa imza atmış.
Milan öyle yada böyle yeniyor,İnter kayıplara devam ediyor. Saldır sende Roma şampiyonluk elden gidiyor diyerek yazımızı sonlandıralım.
Marcatori: Lucarelli (L) al 9′, Perrotta (R) al 10′, Toni (R) al 19′, Lucarelli al 26′, Pizarro (R) al 28′ p.t.; Lucarelli su rigore al 26′ s.t.
Livorno: Rubinho; Knezevic, Rivas, Esposito; Perticone (3′ st Diniz), Moro, Filippini, Pieri; Bellucci (5′ st Mozart), Di Gennaro (35′ st Danilevicius), Lucarelli. All.: Cosmi.
ROMA: Julio Sergio; Motta (23′ st Cassetti), Mexes, Juan, Riise; De Rossi, Pizarro (38′ st Baptista); Taddei, Perrotta, Menez (31′ st Cerci);Toni. All.: Ranieri.

Hiç yorum yok: