Pazar, Mart 7

Real Madrid 3-2 Sevilla

Bu maç başlarken son dakikaları oynanan karşılaşmada Barcelona,Almeria'ya takılıyor ve alacağın galibiyet seni liderliğe taşıyor. Rakip'te Sevilla,sürekli kötü sürprizler yapar,saçma sapan puan kayıplarına uğratır. Sakat takımlardan biri kısacası. Ne kadar o 3 puanı istiyor olsakta maça kötü başlanır; Önce Xabi'nin istem dışı dokunduğu top ağlarla buluşur... Real Madrid ilk yarının sonlarına doğru toparlanmaya başlar. İlk 20-25 dakikanın şoku üzerlerinden atılır ve ilk yarı bitene kadar sayısız gol pozisyonuna girilir,gol olmaz. İkinci yarı başlar ve Sevilla tamamen şans eseri,farkı ikiye çıkartır. Moraller bir an için bozulur ancak,hemen toparlanılır. Pellegrini oyunu iyi okumuştur ve 2 kritik değişikliği aynı anda yapar. Bu dakikadan sonra birinci olmaz,ikincisi olmaz üçüncüsüyle fark ikiye düşer. Marcelo'nun hatası ilk defa işe yaramıştır. 
Sergio Ramos kısa bir süre sonra,gelen topu kafasıyla ağlara postalamıştır. Bu dirençten sonra Sevilla'nın yapabileceği bir şey olmadığını söylemeye ne hacet! 3.sü bir kaç kez yoklanır,mutlak goller kaçar,kurtarılır. Karambolden,sağdan soldan hiç bir yerden girmez. Sonunda 90+2'de Van der Vaart'ın hayat dokunuşu,Real Madrid'e uzun sürmesini umduğum  liderliği getirir. 
İnanç,sen nelere kadirsin...
Real Madrid: Casillas; Sergio Ramos, Garay, Albiol, Arbeloa (Van der Vaart, m.55); Lass (Guti, m.55), Xabi Alonso, Marcelo; ; Kaká (Raúl, m.75), Cristiano Ronaldo e Higuaín.

Sevilla: Palop; Konko (Adriano, m.20), Stankevicius, Dragutinovic, Fernando Navarro; Jesús Navas, Fazio, Zokora, Capel (Kanouté, m.46); Perotti; y Negredo (Duscher, m.75).

Goles: 0-1, m.10: Xabi Alonso en propia puerta. 0-2, m.53: Dragutinovic. 1-2, m.60: Cristiano Ronaldo. 2-2, m.64: Sergio Ramos. 3-2, m.91: Van der Vaart.

Hiç yorum yok: