Perşembe, Nisan 15

Manisaspor 1-1 Fenerbahçe

2-0'lık avantajlı bir skorun ardından,bundan farklı bir tablo olma ihtimali zaten düşüktü. Manisa elinden geleni yapacak,Fenerbahçe'de öyle yada böyle atacağı en az 1 golle maçı bitirmeye çalışacaktı.
Manisa ilk golü bulduktan sonra bastırmaya,Fenerbahçe'de korkutan bi performans çizmeye devam ediyordu. Neyse ki 2.yarıda topu daha fazla ayağımızda tutmaya başladık ve kontrolü elimize aldık. Beklediğimiz golü de 63'te Alex attı. Başkasının atacağı yok,bari ben atayım dercesine kendi pozisyonunu yarattı ve bu sefer sağ ayağını kullanarak golünü attı Kaptan. Daha kaç kez "Hayat seninle güzel." dedirtecek merak ediyorum. Bekir ve Vederson (değişmez) en zayıf isimler olurken,finale çıkmanın yanı sıra herhangi bir sakatlık yaşanmaması da sevindiriciydi. Finalde rakip Trabzonspor.
Stat: Manisa 19 Mayıs
Hakemler: Aytekin Durmaz , İsmail Şencan , Serkan Akarca
Manisaspor: Bulut , Burak  Hüseyin , Momha, Ferhat , Yiğit İncedemir , Güven, Mehmet Nas , Nizamettin (Mehmet Güven dk. 70) ,Simpson (Dilaver dk. 81), Isaac  (Ergin dk. 75)
FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Lugano, Bekir , Deniz , Andre Santos  (Deivid dk. 77 ), Mehmet Topuz , Selçuk,  Emre  (Özer dk. 70 ), Vederson , Alex, Gökhan Ünal(Guiza dk. 81)
Goller: Güven (dk. 15) (Manisaspor), Alex (dk. 63) (Fenerbahçe)
Sarı Kartlar: Nizamettin, Yiğit İncedemir (Manisaspor) Bekir (Fenerbahçe)

Hiç yorum yok: