Pazar, Mayıs 30

Milwall Sonunda!

Sezon genel itibariyle iyi geçmişti zaten. Önce yenilmemeyi sonra seri galibiyetler almayı öğrendiklerinde ilk 3 kaçınılmaz olmuştu. Son maçlarda kaybedilen puanların ise Championship'e direk katılma adına sıkıntı yaratacağı da belliydi ve ona rağmen 2.Leeds'in sadece 1 puan gerisinde bitirerek Play-off'a kaldık. Play-off iyi geçti,esti gürledi Bermondseyliler ve sonunda Championship'te Millwall. Bunu söylemek çok hoş. Yaklaşık 3 senedir Millwall'u çok yakından olmasa bile göz ve parmak ucuyla takip ederim. Yakalanan en büyük başarı oldu bu,takip ettiğim zaman zarfı içerisinde. Şimdi ilk hedef Championship'te kalıcı olup bir kaç seneye sağlam bir kadroyla Premier lig'e çıkmak olmalı.
Millwall: Forde, Barron, Craig (Frampton, 43mins), Abdou, Robinson, Ward, Trotter, Schofield, Harris, Morison, Batt (Hackett, 69mins). Subs not used: Sullivan, Laird, Fuseini, Alexander, Obika.
Scorer: Robinson (39mins)
Swindon Town: Lucas, Cuthbert, Sheehan (Darby, 66mins), Douglas, McGovern (O'Brien, 72mins), Amankwaah, Jean-Francois, Paynter (Pericard, 81mins), Ward, Ferry, Austin. Subs not used: Smith, Easton, Timlin, Morrisson.
Ref: Colin Webster
Att: 73,108

Hiç yorum yok: