Pazartesi, Mayıs 3

Real Madrid 3-2 Osasuna

Her sene aynı direnci sadece büyüklere karşı gösterebilen,küme düşmekten de son haftalarda kurtulabilen Osasuna yine aynı performansa imza atarak şaşırtmadı. 
Yediğimiz ilk gol tam bir şoktu, gol ararken Raul Albiol'un yaptığı büyük hata sonucu erken geriye düştük. Ardından, 25.dakikada Cristiano'nun klasik hareketleri ve sert vuruşuyla eşitlik sağlandı. İlk yarıya Osasuna ve Real karşılıklı 1'er gol daha sıkıştırdı. Marcelo'nun attığı golün esas sahibi Granero'ydu. Adreslik bir asist. Son dakikalarda atılan bu gollerle ikinci yarıya 2-2'lik eşitlikle girilmiş oldu. Osasuna'nın gole çeviremediği pozisyonlar ve kaleci Ricardo'nun etkisiz sayılmayacak performansı,maçı son anlara kadar eşitliği bozmadan getirdi. Real Madridliler şampiyonluğun gidişini izlemekle meşgulken, sahadakiler maç boyunca fazla etkili olamadıkları dakikaların acısını çıkarırcasına oynamaya başlamıştı . Real'i ilk defa öne geçiren golde, Higuain'in ortası öyle güzel bir yere gitmişti ki Cristiano'ya sadece kafayı vurmak kalmıştı. Kovalamaca son dakika golüyle devam ediyor böylelikle. Real Madrid'e kalan son 3 maçta güzel oyunundan ziyade 9 puan lazım ve rakibi daha iyi olsa bile mücadeleden bir an olsun vazgeçmemesi gerekiyor. Çarşamba günü Mallorca deplasmanına gidiyoruz,maça fazla asılamadığımız takdirde işimiz çok zor.
Real Madrid: Casillas; Arbeloa, Sergio Ramos, Raúl Albiol, Marcelo; Gago (Juanfran, m.85), Xabi Alonso, Granero (Guti, m.58); Kaká (Benzema, 67); Cristiano Ronaldo e Higuaín.

Osasuna: Ricardo; Azpilicueta, Roversio (Flaño, m.68), Sergio, Monreal; Rúper, Nekounam; Juanfran (Masoud, m.61), Vadocz, Camuñas; y Aranda (Calleja, m.75).

Goles: 0-1, m.7: Aranda. 1-1, m.25: Cristiano Ronaldo. 1-2, m.42: Vadocz. 2-2, m.44: Marcelo. 3-2, m.89: Cristiano Ronaldo.

Hiç yorum yok: